Un nou partener s-a alaturat bucatariei Atelierele ILBAH: Gyermelyi, compania de paste lider pe piata Ungariei. Toate preparatele pe baza de paste din cadrul cursurilor de Bucatar, Bucatar Hobby vor fi realizate cu ajutorul prietenilor nostri Gyermelyi, care ne ofera o diversitate de sortimente de paste.

“Pastele bune necesită în mod fundamental trei lucruri de bază: Materii prime excelente, tehnologie remarcabilă, precum și elementul uman capabil de exploatarea acestora, adică experiență.”

Gyermelyi este companie de paste, cel mai mare producător de ouă și un membru inevitabil din industria morăritului. Sunt cunoscuti pe piata tocmai datorita calitatii superioare a produselor lor, dar si a seriozitatii cu care isi trateaza clientii. De la paste simple la paste cu oua, poti opta pentru varianta care este specifica felului de mancare pe care tu alegi sa-l prepari.
Gyermelyi, compania de paste lider pe piata Ungariei - Atelierele ILBAH

Diversitatea de forme si de gust incanta clientii, oferindu-le posibilitatea de a experimenta sau de a mixa retele si in final de a se bucura de mese copioase.

Inovare in arta culinara

Gyermelyi te invata ca poti sa jonglezi cu sortimentele pe care le ai la dispozitie, te invata ca poti sa experimentezi fara sa-ti faci griji ca poti compromite gustul mancarii si ca mixul dintre imagine si gust sunt reteta spre succes pentru o masa festiva.

Un bucatar iscusit va asocia cunostintele sale cu creativitatea si experienta sa, pentru obtinerea rezultatului dorit de fiecare data cand va incerca un preparat nou. Totodata, un bucatar nu va uita niciodata ca ingredientele pe care le foloseste trebuie sa fie calitative. Calitatea ingredientelor va da o nota aparte preparatului final si va da mancarii gustul scontat.

Gyermelyi, compania de paste lider pe piata Ungariei 2 - Atelierele ILBAH
Gyermelyi, compania de paste lider pe piata Ungariei 3 - Atelierele ILBAH

Cursul de Bucatar de la Atelierele ILBAH

Daca pasiunea ta este gastronomia, in bucataria Atelierele ILBAH te vei simti ca acasa. Este locul unde iti poti implini un vis.

Cursul de Bucatar vizeaza pesoanele ce vor sa-si cultive pasiune ducand-o la stadiul de job. Alaturi de trainerii nostri care au vasta experienta in domeniul culinar, vei reusi sa inveti retete din toate bucatariile lumii, totul desfasurandu-se pe parcursul a patru luni intense de practica. Vei invata care sunt cele mai bune ingrediente de pe piata, care sunt produsele care fac din preparatul tau “vedeta serii” si cum sa obtii un plating admirat de toata lumea.

Daca nu iti doresti o schimbare in cariera ta, dar vrei sa iti dezvolti pasiunea ca hobby, te asteptam la cursul de Bucatar Hobby. Aici, preparatele urmaresc aceeasi calitate superioara, iar tu ai oportunitatea de a invata tainele gastronomiei intr-o atmosfera relaxata si prietenoasa, dar care te provoaca sa-ti depasesti limitele. La sedintele de curs te vor intampina cu bratele deschise chefii, pregatiti sa te invete lucruri noi alaturi de alti colegi cu care iti vei impartasi pasiunea in cadrul cursului.

Gyermelyi, compania de paste lider pe piata Ungariei - Atelierele ILBAH

Da-i sansei o sansa, alaturi de Atelierele ILBAH si Gyermelyi

Multumim prietenilor de la Gyermelyi pentru apreciere si pentru sprijinul acordat! Suntem incantati sa avem alaturi oameni atat de frumosi si suntem siguri ca si tu, viitorul cursant al bucatariei Atelierele ILBAH, te vei bucura la fel de mult precum noi. Cele mai bune paste de pe piata te asteapta sa le testati in retete care mai de care mai gustoase. Gyermelyi alege astazi sa contribuie la implinirea dorintelor tale, la sansa de a-i da forma si culoare pasiunii care incanta, alaturi de Atelierele ILBAH.

Te asteptam la curs, sa inveti tainele gastronomiei nationale si internationale de la trainerii nostri, si sa inveti cum sa transformi ingredientele pe care alegi sa le folosesti in pregatirea preparatului tau, in cheia catre reteta de succes alaturi de pastele Gyermelyi! → https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri-din-categoria-cooking/

Viziteaza site-ul celor de la Gyermelyi:

Gyermelyi, compania de paste lider pe piata Ungariei - Atelierele ILBAH