Marti, 7 noiembrie a avut loc la Sala Luceafarul din Bucuresti Gala Premiilor Radar de Media 2023. Suntem mandri si recunoscatori pentru ca anul acesta Atelierele ILBAH a obtinut premiul pentru CEL MAI BUN CENTRU DE CALIFICARE SI FORMARE PROFESIONALA AL ANULUI 2023.


Premiul acesta reprezinta foarte mult pentru noi. Intotdeauna am pus accent pe calitate. Ne bucuram ca prin ceea ce facem am reusit sa construim viitorul multor oameni. Suntem de parere ca educatia este importanta si joaca un rol esential in dezvoltarea noastra ca oameni, echipa Atelierele ILBAH.

Cu o traditie de 12 ani, Gala Premiilor Radar de Media desemneaza cele mai bune productii TV, cei mai buni prezentatori si jurnalisti, cele mai bune publicatii, cele mai mediatizate vedete si cele mai de succes proiecte media ale anului 2023.

Premiul a fost ridicat de catre Alexandra Putanu, PR Specialist la Atelierele ILBAH.

Premiul pentru CEL MAI BUN CENTRU DE CALIFICARE SI FORMARE PROFESIONALA AL ANULUI 2023

De asemenea, tot anul acesta absolventii de la cursul de FOTOGRAFIE de la Atelierele ILBAH au fost fotografii evenimentului, surprinzand cele mai frumoase imagini. Cu aceasta ocazie dorim sa le multumim mult pentru toata implicarea!

Atelierele ILBAH organizeaza de mai bine de 11 ani o gama variata de cursuri in diferite domenii de activitate. Oamenii aleg sa vina la noi pentru ca stiu ca aici vor avea ocazia de a se dezvolta si evolua in cariera dorita. Suntem mandri pentru acest premiu care ne confirma ca suntem in continuare cei mai buni!

Proiectul Radar de Media exista in Romania din anul 2009, dupa modelul american Radar Online, asumandu-si rolul de a premia, prin prisma votului publicului, preferintele media ale acestuia, dar si a premia calitatea, perfomanta si excelenta prin nominalizarile si evaluarile comisiilor de specialitate.

Comisia de Atestare a Calitatii Performantei si Excelentei, prezidata de muzicianul, jurnalistul, prezentatorul si scriitorul Claudiu Dumitrache, a avut anul acesta in componenta pe: Raluca Mihaela Gaina, jurnalist, producator, prezentator tv si de radio, Leyla Salman, artist si profesor de tehnica vocala completa, Dragos Popa, artist, prezentator tv si radio, Irena Boclinca, actrita, castigatoarea sezonului 6 iUmor, Alexandra Putanu, prezentator si PR SPECIALIST la Atelierele ILBAH, Simona Taranu, prezentator tv, si Dorin Huntai.

Din anul 2022, evenimentul este organizat de Myosotis Media Group by Claudiu Dumitrache si produs de GMR Media by Raluca Mihaela Gaina, sub egida publicatiei Radar de Media, fondata de Dorin Huntai. Tot din anul 2022, evenimentul se desfasoara cu participarea Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania.

Va multumim mult pentru acest premiu si promitem sa facem lucruri minunate in continuare!