La Atelierele ILBAH, cursantii sunt cei mai importanti pentru noi. Fiecare persoana care ne calca pragul este o poveste aflata la inceputul capitolului. Ne leaga pasiunea pe care o impartasim, pasiunea de a crea lucruri frumoase si dorinta de a deveni cea mai buna versiune a noastra.

Vrem sa te cunoastem! Vrem sa iti fim alaturi la inceput de drum si sa te ajutam sa iti indeplinesti visul, oricare ar fi acesta. Vrem sa-i dai sansei o sansa, si ne dorim sa faci asta la Atelierele ILBAH.

Participand la giveaway, ai sansa de a castiga un curs din portofoliul Atelierele ILBAH, la alegere. Indiferent daca vrei sa iti schimbi profesia, daca esti la inceputul carierei tale, sau daca doresti sa te specializezi in domeniul in care activezi, organizam peste 40 de cursuri in domenii variate.

  • Programare, Design Interior, Cooking, Fashion, Business si Management, Arte Vizuale, Design Floral, Grafica si Proiectare, Comunicare si Marketing, Organizare de evenimente, sigur gasesti ceva pe placul tau la Atelierele ILBAH.

Nu mai astepta! E momentul perfect sa faci ceva nou, sa inveti o alta meserie, sa te relaxezi la un curs, sau poate chiar sa iti descoperi talentul ascuns! Te asteptam cu bratele deschise la Aletelierele ILBAH.

Tot ce mai ramane de facut este sa te decizi ce curs vrei sa castigi, si sa participi la giveaway!

REGULAMENT

Acest giveaway se desfasoara in perioada 28.05.2021 – 07.06.2021, folosind retelele de socializare Facebook si Instagram.

Te poti inscrie pe oricare dintre cele doua retele, sau pe ambele.

Pentru a participa la giveaway, trebuie sa urmezi pasii urmatori:

  1. Follow @Atelierele ILBAH
  2. Share:
    1. Pe Facebook, share pe wall la postul giveaway-ului, dand tag la @Atelierele ILBAH
    2. Pe Instagram, share pe stories la postul giveaway-ului, dand tag la @Atelierele ILBAH
  3. Lasa-ne un comentariu la post, in care ne spui ce curs vrei sa faci!

Poti avea doua sanse de castig: un share pe Facebook si unul pe Instagram. Mai multe share-uri pe una dintre retele nu inseamna mai multe sanse de castig.

Deoarece vorbim de cursuri acreditate, fiecare curs in parte are o conditie minima de acces, referitoare la ultimul nivelul de studii absolvite. Castigatorul trebuie sa indeplineasca conditia de acces a cursului la care doreste sa participe.

Te invitam pe site-ul nostru, unde poti vedea toate cursurile pe care le organizam, si conditiile de acces aferente.

Indiferent de orasul in care locuiesti, poti participa la cursurile Atelierele ILBAH! Avem sedii in Bucuresti, Cluj si Ploiesti, dar organizam si o serie de cursuri Online Live.

Castigatorul va fi selectat aleatoriu pe data de 7 Iunie 2021 cu ajutorul random.org, si va fi anuntat pe Facebook si Instagram @Atelierele ILBAH in ziua urmatoare.

Acesta va fi contactat de catre un reprezentant Atelierele ILBAH si va trebui sa raspunda in maxim 24 de ore. In cazul in care castigatorul nu raspunde in acest interval, alt castigator va fi ales.

Cursul castigat nu este transmisibil si trebuie urmat in maxim 12 luni de la castigarea premiului.

Iti tinem pumnii si iti dorim succes! Cu putin noroc, o sa iti indeplinesti visul, la Atelierele ILBAH.