Miercuri, 22 Noiembrie, a avut loc cel mai asteptat eveniment monden al anului: Gala Unica 2017! Intr-un cadru de vis, in foaierul Bibliotecii Nationale, evenimentul a adus laolalta cele mai importante vedete autohtone, alaturi de personalitati media, oameni din lumea filmului, afacerilor si din industriile creative si a marcat totodata 20 de ani de la prima aparitie pe piata a revistei UNICA. In cadrul Galei, au fost premiate cele mai importante personalitati ale anului 2017, care s-au facut remarcate in domenii precum: moda, frumusete, business, cariera, design, etc. Premiile au fost acordate in functie de votul publicului, unica.ro fiind si cel mai citit site pentru femei din Romania!


Arh. Miruna Ardelean, trainerul cursului de Design Interior la Atelierele ILBAH, a castigat titlul de ARTISTUL ANULUI!

Arh. Miruna Ardelean a castigat MARELE PREMIU la GALA UNICA 2017, obtinand Locul 1 la categoria ARTISTUL ANULUI. Astfel, arh. Miruna Ardelean, urca pe podiumul care premiaza cele mai apreciate personalitati de-a lungul anului 2017. Alaturi de Miruna, au mai urcat pe scena nume precum: Andreea Marin, Cristina Savulescu, Andreea Ibacka, Andreea Raicu, Mirela Retegan, Adela Popescu, Antonia sau Radu Valcan!

Putem spune ca acest premiu incununeaza munca intregii echipe Atelierele ILBAH, din care arh. Miruna Ardelean face parte inca din anul 2013! Dorim sa va multumim tuturor, inclusiv cursantilor de la Design Interior. Ne dorim sa impartasim acest premiu cu voi!

Arh. Miruna Ardelean s-a aflat in topul preferintelor publicului!

Toti cei care au votat-o, spune Miruna, “…sunt oameni pe care i-am facut fericiti. Fie ca vorbim de cursurile pe care le predau la Atelierele ILBAH, fie ca vorbim de clienti de-ai mei, satisfacuti de rezultatele muncii mele, fie ca vorbim de oameni care ma apreciaza, pur si simplu, ca om. Eu i-am facut fericiti prin ceva, iar  asta ma onoreaza”.

Pentru Miruna Ardelean, simpla nominalizare la Gala Unica 2017 a fost un moment de mare emotie si o experienta unica.

gala-unica-2017-miruna-ardelean-artistul-anului-2017-atelierele-ilbah-2

gala-unica-2017-castigatori-atelierele-ilbah

Am strans zambete si am dezvoltat o comunitate de oameni frumosi. M-am aflat pe scena alaturi de persoane cu notorietate in aceasta industrie, iar asta m-a bucurat enorm. Faptul ca am castigat… Ma onoreaza acest lucru, ma motiveaza sa fac si mai mult de acum incolo. Castigarea acestui premiu mi-a creat una dintre cele mai mari emotii din intreaga mea cariera.” ne-a mai spus Miruna.


Vrei sa vezi cum a fost la GALA UNICA 2017?


Video credits: Unica.ro


Atelierele ILBAH – Proud Partener of GALA UNICA 2017!


Atelierele ILBAH, si de aceasta data, a fost un partener de nadejde al mult asteptatului eveniment monden. A fost o onoare, a fost o provocare, a fost imaginatie, a fost un eveniment memorabil, dominat de un public dinamic si entuziasmat.  Spectacolul vizual a “cantarit”, poate, la fel de mult ca spectacolul decernarii premiilor. Au fost momente frumoase, cu o incarcatura emotionala imensa, a fost stralucire si glamour. Totul a iesit perfect: De la buchetele pe care le-au primit castigatorii, aranjamentele si mesele de cocktail , pana la photo cornerul, impecabil realizat de catre Natasha Maxim, Anne Marie Popa si participanti la cursul de decoratorul floral din cadrul Atelierele ILBAH. Totul s-a desfasurat sub atenta indrumare a arh. Miruna Ardelean care a fost responsabila de scenografia evenimentului. Un concept innovator in ceea ce priveste intreaga scenografie, multa culoare, bun gust, armonie, detalii bine asortate, accente si completari pefecte cu tot ceea ce a insemnat acest eveniment de anvergura. Totul a insemnat personalitate! S-a muncit mult, dar s-a muncit cu drag pentru ca aceasta gala sa impresioneze prin detaliile care surprind si mereu fac diferenta.

trofeele-acordate-la-Gala-Unica-2017-2

Felicitari tuturor! Felicitari arh. Miruna Ardelean pentru premiu!