Un eveniment ce s-a vrut a fi o incursiune in lumea frumosului si a bunului gust, prin valorizarea anumitor elemente ce definesc conceptul Atelierele ILBAH. Un gand soptit la chitara de un artist ce atinge suflete, rasplatirea performantei, a muncii, inspiratiei si originalitatii oamenilor frumosi ce definesc aceasta scoala, lume faina si o atmosfera de poveste.


S-a scris inca o fila din frumosul proiect Atelierele ILBAH


Odata cu implinirea a sase ani de existenta pe piata furnizorilor de formare profesionala, a fost reconfirmata si ideea cu care s-a pornit la drum cu acest proiect ambitios: am schimbat mentalitati, am conferit incredere, am ajutat la trasarea de noi destine, profesional vorbind, am inlaturat bariere facand din ele oportunitati de dezvoltare, am creat cele mai frumoase si durabile prietenii… Am ramas si ramanem aici, pentru voi, toti cei care, cu mandrie, acum spuneti ca drumul vostru, reusita voastra, fericirea pe care o resimtiti facand ceea ce va place, a inceput cu un prim pas… iar acel prim pas a fost prin intermediul Atelierele ILBAH.

„A NIGHT AT THE MUSEUM ” a fost o poveste cu un farmec aparte. A fost o calatorie in lumea frumosului, a bunului gust, totul fin acompaniat de muzica buna, oameni exceptionali si un decor de basm. De la decoratiuni florale si un photo corner absolut spectaculoase prin simplitate si eleganta, pana la expunerea discreta a catorva din tinutele celor deveniti designeri, in urma absolvirii cursurilor de specalitate, sau prezentarea de senzatie a preparatelor realizate cu multa pasiune in cadrul cursului de Cooking, totul a respirat autenticitate si noblete. Cadrul perfect (sala Boltilor, Centrul Cultural ARCUB) a incadrat toata caldura si eleganta pe care acest eveniment a vrut sa o transmita.

 


Seara a inceput magic cu un recital al maestrului Mircea Baniciu


Maestrul Mircea Baniciu, seniorul folk rock-ului romanesc a umplut, efectiv,  nu o incapere, ci suflete. A dat dovada de aceeasi sinceritate totala cu care isi traieste muzica, iar vocea sa inconfundabila, cantecele sale mereu cu mesaj, mereu cu substanta, au  confirmat, inca o data, faptul ca valoarea reala nu piere. Din contra, ea ramane imprimate in sufletul si inimile publicului sau, care cu atata patos ii fredoneaza si acum inconfundabilele lui cantece.

 


Atelierele ILBAH a rasplatit performanta, initiativa si inovatia


Traineri, fosti cursanti, parteneri mai vechi sau mai noi, echipa, oameni care au contribuit la pavarea fundatiei si ridicarea, caramida cu caramida, a ceea ce este astazi scoala Atelierele ILBAH. A fost totul autentic si sincer, exact dupa cum s-a simtit. Au fost emotii si a fost recunostinta pentru toata constructia de sase ani numita Atelierele ILBAH.

Efervescenta si lejeritatea discursurilor, puterea lui „multumesc” au aratat clar cat de solida este aceasta constructie, cati oameni minunati au constribuit si contribuie la intretinerea ei si cat de mult a schimbat in bine vietile atator oameni aceasta scoala, prin cursurile desfasurate aici.

 


Premii – Gala Atelierele ILBAH 2019


Au fost nominalizati si premiati cei mai buni si devotati fosti cursanti, traineri, dar si partenerii Atelierele ILBAH. Cursanti dedicati si devotati pasiunii, pe care au regasit-o in cadrul cursurilor de beauty, design, fashion sau arte vizuale, organizate in cadrul scolii. Traineri dedicati si devotati pasiunii pe care o inspira mai departe cursantilor. Sunt oameni ce, ulterior absolvirii, s-au implicat in toate proiectele si evenimentele marca Atelierele ILBAH, oameni care au facut din hobby-ul si pasiunea lor cel mai frumos stil de viata.

  • Vedeta Anului 2018: Ramona Paun, absolventa a cursului de Proiectare Vestimentara si Croitorie,  vedeta care, dincolo de pupitrul stirilor sportive, are si o mare pasiune pentru croitorie si masini de cusut, a fost desemnata
  • Best Student Team:  HairStyle Team – echipa care a prezentat la Bucharest Fashion Week 2018 o superba colectie de coafuri spectaculoase, echipa coordonata de Cristina Rosca
  • Best Student –Design Interior, castigatoarea acestei sectiuni fiind desemnata Alina Alexe, omul care a reusit sa construiasca cele mai frumoase povesti din proiectele de amenajari interioare
  • Best Student – Beauty, castigatoare fiind Andreea Ianculescu. Tanara, vizibil emotionata, a spus ca vata ei a luat o alta turnura, schimbandu-se  in bine la 180 de grade, odata cu finalizarea cursului de Machaj Profesional in cadrul scolii Atelierele ILBAH.
  • Best New Partner 2018:  Exotique
  • Best Event Partnership – Fashion &Lifestyle 2018: Bucharest Fashion Week 2018
  • Best Event Partnership – Beauty 2018 : Cosmobeauty  
  • Best Meda Partner 2018: Verdict.ro.
  • Best Student – Visual Arts: Claudiu Pregea
  • Best Student – Fashion: Andreea Popa
  • Cel mai Longeviv Partener: BeautyOne si Brother
  • Best Feedback 2018 – Sediul Central Bucuresti: Masaj – Alexandru Sergiu
  • Best Feedback 2018 – Centrul de Creatie Atelierele ILBAH Bucuresti: 3ds Max – Dragos Maxinoiu
  • Best Feedback 2018 – Atelierele ILBAH Ploiesti: Decorator Floral – Otilia Bucur
  • Angajatul Anului 2018: Nadia Spinei
  • Medalia de Onoare: Cristina Rosca, Alina Serbu, Miruna Ardelean, Georgiana Arsene, Simona Gligor, Cocos Maria, Mirela Diaconu, Dana Cimpoi, Sebastian Slavescu, Georgeta Alexandru, Laurentiu Baban, Constantin Afloarei, Gina Gheorghe, Coman Luminita, Iulia Vlad, Natasha Maxim, Anne Marie Popa

Au fost numerosi nominalizati, multiple categorii de premii, a fost bucurie, a fost satisfactia lucrului bine facut, au fost multumiri si intentia unei cat mai bune colaborari pe mai departe.

 


O poveste cu un farmec aparte


Intregul eveniment a insemnat oameni deschisi si calzi, care impartasesc aceeasi viziune despre frumos, oameni care, intr-un anumit moment al vietii au considerat ca e timpul pentru o schimbare, iar cand schimbarea s-a produs, au vrut sa multumeasca scolii Atelierele ILBAH pentru oportunitate, pentru sansa unica pe care au primit-o, si de care au profitat pentru a se redescoperi si reinventa.

Multumim sponsorilor: BEAUTYONE, Scoala DJ High Way, Cookies To Go, Exotique

Multumim cursantilor:  Muresan Elena-Mariana, Padureanu Ionela-Georgiana, Marcela Vasilache, Maricica Ghetu, Andreea Ianculescu, Andreea Zamfir, Mihaela Ceornodolea, Anamaria Prelipcean, Eugenia Dimancea, Andreea Popa, Diana Caramaci, Ilona Andreoiu

Multumim Fotografilor: Iulian Madalin, Claudiu Pregea, Oana Dragan, Leontina Lacatus, Alis Popoviciu, Ana Stancu, Mihai Elena, Andreea Gabor, Mihai Popa, Alina Grigore

Multumim trainerilor: Cristina Toma, Natasha Maxim, Catalin Constantin, Florin Carnicianu