Gabriela Dima, cunoscuta pe retelele sociale ca Miss Wellington este marea castigatoare MasterChef! Gabriela a urmat cursurile de Bucatar de la Atelierele ILBAH!


Timp de 20 de saptamani, Gabriela a impresionat atat juratii Masterchef, cat si telespectatorii, cu preparatele pe care le-a prezentat in cadrul concursului. Cu ajutorul creativitatii, inovatiei si, bineinteles, tehnicilor moderne de gastronomie, Gabriela a demonstrat, in fiecare episod, ca are toata calitatile necesare unui MasterChef. Gabriela a urmat cursul de Bucatar, impresionandu-l pe trainerul Catalin Constantin nu doar cu calitatile enumerate mai sus, dar si cu buna dispozitie pe care o aducea mereu la sedintele de curs.

Mai mult, Gabriela ne-a impresionat pe toti cu determinarea ei, nu doar cu dorinta de a-si urma pasiunea pentru gastronomie, dar si cu optimismul cu care si-a privit mereu succesul.

castigator masterchef 2022 curs bucatar atelierele ilbah

Iata ca a reusit! Gabriela a castigat marele premiu MasterChef, respectul juratilor si aprecierea intregii tari. In finala, ea a pregatit un biscuite cu nuci, cu crema de branza de vaca, coulis de capsuni si para posata in vin, iar juratii au felicitat-o pentru faptul ca i-a surprins cu preparate ”care au incantat atat ochiul, cat si papilele gustative”.

castigator masterchef 2022 curs bucatar atelierele ilbah

Felicitari, Gabriela! Echipa Atelierele ILBAH este mandra de tine si de reusitele tale, si suntem foarte entuziasmati sa iti urmarim drumul in continuare!

Primii pasi in arta gastronomica, la Atelierele ILBAH

Daca esti pasionat de gatit si vrei sa iti dezvolti aceasta pasiune, bucataria Atelierele ILBAH este locul potrivit pentru tine, unde poti alege dintre doua cursuri.

Cursul de Bucatar este unul autorizat, la finalul caruia vei primi un certificat cu care te vei putea angaja sau chiar deschide propia ta afacere. Practica este cel mai important lucru in cadrul celor patru luni ale cursului, motiv pentru care la fiecare sedinta vei prepara o reteta noua din gastronomia nationala si internationala. Trainerii nostri, chefi profesionisti cu multa experienta in domeniul gastronomic, sunt pregatiti sa iti impartaseasca tips&tricks ale acestei frumoase meserii. Ei te vor invata toate lucrurile pe care un Bucatar profesionist trebuie sa le stie, si iti vor ghida primii pasi in tehnica si arta gastronomica.

Daca doresti doar sa inveti sa gatesti corect, sau sa iti impresionezi prietenii cu farfurii creative, atunci te asteptam la cursul de Bucatar Hobby, unde vei petrece o luna de zile in atmosfera relaxata din bucataria Atelierele ILBAH. Vei invata sa gatesti retete simple dar impresionante, cu preparate de calitate si, nu in ultimul rand, un gust delicios.