Fotografia

Doar un hobby


Fie ca vrei doar sa te relaxezi sau poate iti doresti sa surprinzi cele mai speciale momente din viata ta, pentru a te putea bucura mai mult timp de ele, arta fotografiei te poate ajuta. Aceasta poate parea complicata: expunere, incadrare, diafragma sunt niste termeni care pe multi ii poate speria, asa ca prefera sa lase aparatul pe modul automat si sa se multumeasca cu orice rezultat obtinut.  Totusi, daca reusesti sa depasesti acest nivel, satisfactia ta va creste cu siguranta. Fotografia este un mod de comunicare si de expresie, care poate spune povesti incredibile, asa ca tu trebuie sa fii in control.

 


Ce vei invata la curs?


Daca esti cu adevarat pasionat si vrei sa afli secretele aparatului de fotografiat, noi avem cea mai buna oportunitate pentru tine! Vino la cursul de Fotografie Hobby si imbunatateste-ti abilitatile cu ajutorul nostru. Acest curs este special conceput pentru incepatori si amatori,  dupa o structura simpla, usor de inteles, care se bazeaza pe foarte multa practica. Vei invata cum sa relizezi fotografii de calatorie sau eveniment, dar si cum sa capturezi cele mai frumoase peisaje. Uita de suvenirurile clasice, lasa imaginile surprinse de tine sa iti prezinte aventurile. Invata sa transmiti emotii si bucura-te de toate posibilitatile pe care fotografia ti le ofera.


 

Vei invata totul de la 0 alaturi de trainerii nostri, adevarati profesionisti si oameni de renume in domeniu. Practica o vei face in studioul nostru foto modern si complet echipat, insa si in locatii externe, precum parcuri sau alte zone interesante din oras. Tu vino doar cu energie, pasiune si cu aparatul propriu (DSLR/mirrorless) sau cu un smartphone performant, care sa te ajute in acest proces, iar noi ne asiguram ca iti raspundem la toate intrebarile si curiozitatile pe care le ai.

Ne vedem la curs!