Trainer nou curs Fotografie: Florian Gîndila spune “DA” provocarii Atelierele ILBAH

Florian Gîndila este un fotograf cu multa experienta, proiecte frumoase si colaborari de succes. A lucrat câțiva ani in presa scrisa, unde a reusit să-si construiasca relații profesionale cu persoane din diverse domenii, de la muzică si film, la medicină si mediu de afaceri. In prezent activeaza ca freelancer, colaboreaza cu numeroase companii si artisti, cum ar fi: MedLife, Media Exprimm, Famous Production, Viggo, Smartbalance, Graphis Advertising, Cat Music, Jukebox Music, Nightlosers, si altii.
Florian-Gandila-Atelierele-ILBAH-img-3

“The start of” – Povestea lui Florian Gîndila

Lui Florian ii place fotografia si asta e un lucru de mult stiut. Ii place atat de mult incat a devenit un mod de viata pentru el.

Intalnirea lui cu fotografia a fost pur intamplatoare. Totul a inceput cand un prieten, cu doi ani mai mare ca el, ce lucra ca fotoreporter la un mic ziar, l-a rugat sa-l insoteasca pentru a putea face cateva fotografii unui cascador ce trebuia sa sara cu motocicleta pintr-o minge de foc. Pentru a nu rata momentul culminant al sariturii, a luat cu el doua aparate de fotografiat. Unul dintre ele i l-a pus lui Florian in mana si de-atunci aparatul foto a ramas la el.
Florian-Gandila-Atelierele-ILBAH-img-4

După scurt timp, s-a inscris la Scoala Populară de Artă din Bucuresti, sectia Fotografie, si tot atunci a inceput și frumoasa sa calatorie in acest domeniu. Pe parcursul activitații sale a castigat numeroase premii in fotografie.

In 2017, a demarat un proiect fotografic numit ”PhotoMeeting”, pe una dintre retelele de socializare, urmand ca un an mai tarziu să organizeze o expoziție cu fotografiile realizate in cadrul acestuia, La Teatrul Național din Bucuresti.

“Take action and make it happen” – Cursul de Fotografie, urmatorul pas…

In calitate de fotograf, a căutat mereu diferite modalitati de a-si exprima ideile și a descoperit ca fotografia ii permite sa transmita, dincolo de cuvinte, emotiile si povestile surprinse cu aparatul foto.

Colaborarea cu Atelierele ILBAH vine ca o provocare pentru Florian, provocare pe care o imbratiseaza cu drag, tocmai din dorinta de a se autodepasi pe zi ce trece si de a-si amplifica experientele pe plan profesional. Este fericit sa imparta din cunostintele sale si viitorilor nostri cursanti, sa le observe evolutia, sa-i vada cum “cresc” sub ochii lui.

Arta gaseste cate un loc pentru fiecare dintre cei pasionati si isi deschide usile pentru cei interesati.” Pornind de la acesta idee, Florian va da intalnire la cursul de fotografie pentru a deznoda “misterele” artei fotografice.

Florian-Gandila-Atelierele-ILBAH-img-5