Gala Unica 2016 a avut loc miercuri, 23 noiembrie, la Palatul Bragadiru, eveniment in cadrul caruia au fost  alese cele mai apreciate personalitati prezentate in paginile revistei de-a lungul anului 2016.

Au fost acordate premii din categorii precum moda, frumusete, cariera, social media, stil, arta, dar si pentru cea mai apreciata coperta. Printre castigatori ii amintim pe Rucsandra HurezeanuCabral, Adela Popescu, Antonia, Lidia Bubble.

Atelierele ILBAH a fost partener Gala Unica 2016, trainerii si cursantii nostri realizand cele mai frumoase aranjamente florale, dar si scenografia evenimentului. Astfel, arh. Miruna Ardelean, trainerul cursului Design Interior, impreuna cu echipa sa, a conceput si realizat intreaga scenografie a galei.

scenografie-miruna-ilbah-unica

Am fost invitata de catre redactorul sef, Raluca Hagiu, sa ma implic alaturi de echipa mea in realizarea unor cadre desprinse dintr-o poveste care sa reprezinte cel mai bine spiritul revistei Unica si in special cititoarele ei. Evenimentul de gala a incununat munca unor oameni straluciti din diferite domenii, care au primit certificarea talentelor si pasiunilor lor. Am avut o implicare dincolo de profesia mea de architect si designer de interior si anume de scenograf. Conceptul a fost unul simplu, elegant dat de spatiul ofertant ales la Palatul Bragadiru, lasand sa se remarce in primul rand “naturaletea si stralucirea” invitatilor.

                                                                                    Arh. Miruna Ardelean

Cromatica aleasa a fost auriu, argintiu, alb, negru si rosu si a fost respectata atat in scenografie, cat si de toti invitatii prin dress code-ul impus. Florile alese au insufletit, au adus puritate si caldura datorita aranjamentelor gandite in diferite puncte cheie ale spatiului. Scena a stralucit la propriu prin simplitatea aleasa conturand atentia invitatilor pe statueta trofeu iesita din scara, ce a triumfat pe tot parcursul evenimentului.

Natasha Maxim si Anne Marie Popa, traineri curs Decorator Floral, si cursantii lor au ales cele mai frumoase flori pe care le-au transformat buchete deosebite, ce au fost oferite premiantilor, dar si pentru a realiza aranjamente florale inedite pentru sala impunatoare a Palatulului Bragadiru.

flori-scena-unica-atelierele-ilbah


Afla mai multe despre Curs Design Interior !

Afla mai multe despre Curs Decorator Floral !