Al 5-lea workshop organizat de Atelierele ILBAH este cu totul special – va ofera posibilitatea unei experiente speciale ce va va completa calitatile dobandite in urma cursului de design interior.

WORKSHOP CONCURS – cum il numit noi de fiecare data, ne dorim sa fie mai mult decat un workshop – l-am transformat intr-un concurs cu premii substantiale! O dupa-amaiza plina de surprize si cunostinte noi care ne vor introduce in lumea frumoasa a design-ului interior si nu numai, in lumea arhitecturii de calitate bazate pe principiile si cerintelor FengShui.

Veti invata cei 10 pasi importanti pentru armonizarea elementelor arhitecturale, de compozitie respectand principiile Feng Shui dar si implementarea acestora in cadrul proiectului de amenajare alaturi de profesoara voastra arh. Miruna Ardelean si invitatul specialist arh. Mariana Uglea.

Filosofia orientala Feng Shui porneste de la principiul ca spatiul de locuit este o oglinda a vietii omului iar fiecare colt al casei are un rol precis in desavarsirea vietii proprietarilor. 

Invitati speciali si membri ai juriului acestui workshop/concurs:

– arhitect specialist fengshui Mariana Uglea

– arhitect Simina Dron – co-founder DAAA

– arhitect Raul Ardelean – co-founder DAAA

– florist Sanda Lazur  – specialist IKEBANA – trainer Atelierele ILBAH

– architect Miruna Ardelean – managing partner Class Concept & Trainer Atelierele ILBAH

– Benjamin Moore – //www.benjaminmoore.ro/

Detalii importante:

Tema:

Proiect amenajare a unei locuinte unifamiliale dupa regulile si remediile Feng shui studiate in urma workshopului aplicat.

„Bazata pe teoria celor cinci elemente (Pamant, Metal, Apa, Lemn şi Foc), dar si pe principiile Yin şi Yang, stiinta Feng Shui ofera sfaturi si remedii pentru a avea un camin armonizat din punct de vedere energetic, in care abunda bogatia, fericirea, longevitatea cat si starea generala de sanatate reprezentand cuvintele de ordine atunci cand incepem conceptul de amenajare.

Feng Shui reprezinta in decorarea interioarelor arta de a amenaja, aranja si de a pozitiona obiectele astfel incat fluxul de energie sa curga nestingherit in interiorul caminului sau al spatiului tau de lucru.
O analiza Feng Shui presupune examinarea mediului inconjurator, a cladirii, a felului in care interactioneaza persoanele care locuiesc in acest spatiu si multe altele.
Daca doresti sa afli mai multe si sa cunosti tainele acestei specializari te asteptam cu mare drag de ziua indragostitilor pe 14.02.2015, sa ne „indragostim” impreuna de tainele stiintei Feng shui. ” Arh. Miruna Ardelean

Program workshop: 

SAMBATA 14.02.2015

14:00-17:00 – Prezentarea unor reguli de baza respectand stiinta Feng Shui prin armonia compozitionala a designului interior alaturi de profesoara ta si invatarea metodologica a implementarii unui proiect prin consiliere specializata alaturi de invitatul specialist.
Veti primi brief-ul de tema/concurs pentru a analiza corect spatiul ce urmeaza a fi amenajat aplicand cei 10 pasi pentru atragerea energiei pozitive si echilibrului atat de mult cautat in zilele noastre.

Premiu: 

  1. Premiu 1: Premiu surpriza + Carti de specialitate si obiecte decorative specifice Feng Shui
  2. Pemiu 2: Voucher cadou (200lei) pentru urmatorul workshop marca Atelierele ILBAH
  3. Pemiu 3: Voucher cadou (200lei)pentru print oferit de The Plot

Pentru orice fel de intrebari si detalii legate de acest workshop nu ezitati sa ne contactati.

Workshop-concurs-design-interior-feng-shui