Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Film characters by Atelierele ILBAH

Saptamanile trecute Atelierele ILBAH a organizat o sedinta foto pentru 2 dintre absolventii Cursului de Machiaj Profesional.

Cornelia Andrascu si Catalina Vescu s-au aflat in centrul atentiei, acestea trebuind sa realizeze machiajul pentru 2 personaje de film celebre.  Atat Cornelia cat si Catalina s-au ocupat in totalitate de concept, vestimentatie si machiaj.

Cornelia Andrascu l-a ales drept model pe celebrul personaj din filmul Alice in Tara Minunilor- Palarierul Nebun. Cornelia a reusit sa se apropie foarte mult de personajul pe care a incercat sa il reproduca. FELICITARI!

johnny-depp-ar-putea-juca-intr-o-continuare-a-filmului-alice-in-tara-minunilor_2_size7

 

Catalina Vescu si-a ales ineditul personaj Harley Quinn din filmul Suicide Squad iar rezultatul final poate fi vazut mai jos! Un concept complet din toate punctele de vedere. FELICITARI!

before-&-After-2

_MG_2068-bun

tumblr_nwzbmoKLIl1r5rk9to1_1280

 

Multumim Mihaela Rotaru (trainer Make-up Atelierele ILBAH), Alina Serbu (trainer Make-up Atelierele ILBAH) si Radu Balan (Foto & Video).

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.