Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Film characters by Atelierele ILBAH

Saptamanile trecute Atelierele ILBAH a organizat o sedinta foto pentru 2 dintre absolventii Cursului de Machiaj Profesional.

Cornelia Andrascu si Catalina Vescu s-au aflat in centrul atentiei, acestea trebuind sa realizeze machiajul pentru 2 personaje de film celebre.  Atat Cornelia cat si Catalina s-au ocupat in totalitate de concept, vestimentatie si machiaj.

Cornelia Andrascu l-a ales drept model pe celebrul personaj din filmul Alice in Tara Minunilor- Palarierul Nebun. Cornelia a reusit sa se apropie foarte mult de personajul pe care a incercat sa il reproduca. FELICITARI!

johnny-depp-ar-putea-juca-intr-o-continuare-a-filmului-alice-in-tara-minunilor_2_size7

 

Catalina Vescu si-a ales ineditul personaj Harley Quinn din filmul Suicide Squad iar rezultatul final poate fi vazut mai jos! Un concept complet din toate punctele de vedere. FELICITARI!

before-&-After-2

_MG_2068-bun

tumblr_nwzbmoKLIl1r5rk9to1_1280

 

Multumim Mihaela Rotaru (trainer Make-up Atelierele ILBAH), Alina Serbu (trainer Make-up Atelierele ILBAH) si Radu Balan (Foto & Video).

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.