Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Fetele Lala Band la cursurile Atelierele ILBAH

Cursurile Atelierele ILBAH sunt la mare cautare, in special cele din sfera de design, care au devenit in scurt timp un punct de interes si in randul persoanelor cu renume din Bucuresti. Ne referim aici la Sore Mihalache si la Alexia Talavutis, care si-au regasit pasiunile in programa cursurilor noastre de design: vestimentar si interior.

Si pentru ca ambele domenii se pot imbina perfect cu activitatile si proiectele lor muzicale, facand parte tot din sfera artistica, restul a venit de la sine! Pasiunea lor pentru domeniu, alaturi de implicarea activa a trainerilor Atelierele ILBAH si de dorinta de a le expune cele mai interesante metode cursantilor au dus la crearea unei relatii frumoase. 

Sore s-a orientat catre designul vestimentar, unde reuseste sa descopere alaturi de Mirela Diaconu, trainerul acestui curs, cele mai eficiente metode pentru a transpune o idee sub forma unei schite artistice intr-o creatie vestimentara. Domeniul nu reprezinta o noutate pentru Sore, care este deja cunoscuta cu brandul de haine “Hard Coeur”, despre care afirma ca reprezinta intrega ei garderoba, “reeditata pentru toata lumea”.

Iata ce parere are Sore despre cursul de Design Vestimentar Atelierele ILBAH: “Am venit la curs din curiozitate si din dorinta de a invata, insa am fost luata prin surprindere de rapiditatea cu care am asimilat informatiile si de evolutia desenelor mele, de pilda. Mirela Diaconu, trainerul acestui curs, este un om bland si rabdator, care reuseste sa transmita informatiile intr-un mod placut, facand din aceste cursuri o intalnire placuta intre fete cu aceeasi pasiune. Ma bucur mult pt ca pot invata intr-un colectiv atat de prietenos si sunt fericita pentru ca dupa fiecare curs plec acasa cu o cantitate considerabila de informatii noi.”

Alexia se bucura de programa cursului de design interior si a pus deja in practica informatiile acumulate cu ocazia sarbatorilor, realizand un brad neconventional cu o nota personala. Motivatia alegerii acestui curs se regaseste in testimonialul Alexiei: “Am ales sa fac acest curs de Design Interior pentru ca imi place sa lucrez cu frumosul. “Casa” reprezinta un refugiu, o oaza de liniste si comfort a fiecaruia dintre noi. Mi-ar placea ca in fiecare proiect in care ma implic sa reusesc sa transform o casa in “acasa”, pe personalitatea si pe bugetul fiecarui client. Designul de interior este o pasiune mai veche de-a mea si m-am hotarat sa o duc next level, sa o transform intr-o misiune creativa si sa invat sa implementez un concept bine gandit. Ma bucur mult ca am nimerit pe maini bune – trainerul nostru, Miruna Ardelean, ne introduce in arta decorarii de interioare. Am ajuns aproape de finalul cursului si acum pregatesc primul meu proiect, pe care il voi prezenta la examen. Abia astept noile provocari! :)”

Se spune ca reusita in viata se bazeaza pe o reteta incerta pe care o tot cautam pe parcursul vietii, dar cu siguranta include ingrediente precum seriozitate, pasiune, implicare si dorinta de a face mereu mai mult. Acest lucru este sustinut de exemplul lui Sore si al Alexiei, care desi sunt implicate in multe proiecte, ne demonstreaza ca se poate!

Mai multe despre cursurile de design Atelierele ILBAH:

Cursul de Design Interior//www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-design-interior/

Cursul de Design Vestimentar//www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-design-vestimentar/

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.