La cea de a 13-a editie a Festivalului Brazilor de Craciun, care a avut loc saptamana trecuta la Radisson Blu, designerul Mirela Diaconu, trainer la Atelierele ILBAH a purtat o creatie proprie care a atras toate privirile.

Mirela Diaconu a fost prezenta pentru al doilea an consecutiv in cadrul evenimentului de caritate initiat de Salvati Copii, oferind anul acesta o viziune efervescenta asupra sarbatorilor.

Asa cum se obisnuieste, Festivalul Brazilor de Craciun gazduieste cele mai frumoase tinute de sarbatoare, iar anul acesta Mirela a impresionat prin printr-o creatie proprie realizata dintr-o structura de paiete ce alternau doua culori si texturi irezistibile si nemaivazute pe covorul rosu al capitalei.

“Ma bucur ca am avut ocazia sa particip la Festivalul Brazilor de Craciun pentru 2 ani consecutiv. Le multumesc organizatorilor pentru invitatie si ii felicit pentru ca reusesc an de an sa adune la un loc: spiritul Sarbatorilor, dorintele unor copii mai putin norocosi, creativitatea si generozitatea unor oameni cu suflet mare, care aduc un deznodamant fericit al acestei seri.”

Trainer-ul Atelierele ILBAH a reusit sa inscrie in mai putin de 10 minute, cateva sute de euro care au fost ulterior donate in scopuri caritabile ale organizatiei Salvati Copii.

“Bradul meu este usor abstract, compus din impletituri de fire si frunze fine, la care am adaugat cateva bule asemenea unor globuri, inspirate din efervescenta sarbatorilor, simbolul acestora si anume vinul spumant. Pe aceasta cale ii multumesc echipei Angelli pentru sprijin si inspiratie in realizarea bradului si sper ca acesta sa aiba acum loc de cinste intr-un Craciun de poveste.” a spus Mirela Diaconu.

Mirela Diaconu se va afla weekend-ul acesta la targul The One Xmas Panic organizat de revista The One, ce va avea loc la sambata la Hotel Pullman, World Trade Center, intre orele 11:00 – 20:00. Sub egida Molecule F & Friends, Mirela a pregatit o serie de oferte speciale si surprize pentru iubitorii de moda si stil.