Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Fashion la lansarea noului E Coupe Mercedes la Autoklass

De curand am participat la prezentarea de moda la Autoklass cu ocazia lansarii noului model E Coupe Mercedes! Cursantii de la Atelierele ILBAH de la hairstyling si machiaj si-au demonstrat inca o data talentul si imaginatia debordanta asigurand partea de beauty modelelor care au luat parte la prezentarea de moda.

Noul Mercedes E Coupe a fost lansat pe 25 mai la Autoklass Chitila, iar pentru a-i ura bun venit cum se cuvine, organizatorii au decis sa includa si o prezentare de moda de exceptie. Astfel, Atelierele ILBAH au asigurat machiajul si hairstyling-ul pentru modele, reusind sa le completeze tinutele cu brio!

Cursantii de la Coafor Stilist (Hairstylist) si cei de la Machiaj Profesional au lucrat impreuna pentru a complementa machiajul si parul in cele mai reusite maniere, care s-au potrivit de minune cu tinutele vestimentare prezentate pe podium!

Multumim celor doua echipe de cursanti si le uram mult succes pe viitor!

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.