Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Fashion la lansarea noului E Coupe Mercedes la Autoklass

De curand am participat la prezentarea de moda la Autoklass cu ocazia lansarii noului model E Coupe Mercedes! Cursantii de la Atelierele ILBAH de la hairstyling si machiaj si-au demonstrat inca o data talentul si imaginatia debordanta asigurand partea de beauty modelelor care au luat parte la prezentarea de moda.

Noul Mercedes E Coupe a fost lansat pe 25 mai la Autoklass Chitila, iar pentru a-i ura bun venit cum se cuvine, organizatorii au decis sa includa si o prezentare de moda de exceptie. Astfel, Atelierele ILBAH au asigurat machiajul si hairstyling-ul pentru modele, reusind sa le completeze tinutele cu brio!

Cursantii de la Coafor Stilist (Hairstylist) si cei de la Machiaj Profesional au lucrat impreuna pentru a complementa machiajul si parul in cele mai reusite maniere, care s-au potrivit de minune cu tinutele vestimentare prezentate pe podium!

Multumim celor doua echipe de cursanti si le uram mult succes pe viitor!

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.