Fashionandbeauty.ro scrie despre cursurile de Make-up organizate de Atelierele ILBAH. Mai jos puteti citi intregul articol:

Pana in anul 2005 ocupatia de machior / makeup artist nici macar nu exista! Iata cum aceasta necesitate a croit drum pe piata mai multor scoli de machiaj care si-au deschis portile celor ce doresc sa imbratiseze aceasta profesie si sa devina magicieni ai frumusetii!

O astfel de scoala creatoare de makeup artisti, este si Atelierele Ilbah, care isi aduce contributia la inmultirea specialistilor in frumusete pe piata – si-asa prea saraca – de beauty din Romania.

Sub indrumarea a doi traineri experimentati, cursantii scolii invata magia culorilor, a morfologiilor si a evidentierii frumusetii! Fie ca vorbim despre machiajul de zi, de seara, glamour, de TV, film sau teatru, toti cursantii vor deslusi tainele acestei minunate arte!

Incepand din acest an, noul partener oficial al Atelierelor ILBAH este INGLOT, una dintre cele mai mari firme de produse profesionale de make-up din lume.

Cursul de makeup (machiaj profesional) este destinat persoanelor care inteleg ca arta de a arata bine reprezinta una din preocuparile femeii moderne. Tenul este o prioritate pentru frumusete si este un bun indicator al vitalitatii si prospetimii.

Diferitele tipuri de machiaj pun in valoare trasaturile fetei, accentuand frumusetea naturala. Folosirea si punerea lor in aplicare este o arta si tine cont de foarte multi factori cum ar fi: trasaturile fizionomice ale fetei, culoare ochilor si a parului, sensibilitate tenului, paleta cromatica in functie de momentul zilei si eveniment, experienta, produse si brandul folosit. Trebuie sa stim cum sa folosim machiajul ca sa ne puna in evidenta frumusetea naturala si nu sa ne ascundem in spatele lui.

Meseria de makeup artist are aplicabilitate in foarte multe domenii cum ar fi: fashion, fotografie, publicitate, film, etc. Oricine are aptitudini artistice si poate invata tainele machiajului profesionist prin exercitiu si aprofundare continua. Odata insusita arta machiajului, creativitatea nu mai are margini, urmand dezvoltarea stilului propriu.

Domeniul este unul complex, avand multe implicatii si o arie foarte mare de aplicabilitate.

 

make-up8make-up9make-up2make-upmake-up11make-up3