De multe ori ne auziti indemnandu-va sa-i „dati sansei o sansa!” De-a lungul anilor „Da-i sansei o sansa!” a devenit motto-ul nostru in care credem cu tarie. Am invatat alaturi de voi si voi alaturi de noi, ca poti sa faci asta prin oameni, ca poate in unele cazuri tu esti cel care trebuie sa-si dea o sansa si ca butonul de click este chiar in dreapta ta, sau poate ca in alte cazuri vine sansa la tine. Asa ni s-a intamplat si noua pe data de 29 octombrie.

Pe 29 octombrie 2021, Atelierele ILBAH a avut deosebita placere de a participa la o actiune desfasurata de Organizatia Umanitara CONCORDIA din Ploiesti, in cadrul careia trainerul nostru, Costi Licu, a facut o demostratie culinara care i-a introdus pe copiii centrului in lumea cofetariei.

Primirea a fost spectaculoasa, pregatiti fiind cu toate cele necesare de lucru, iar atmosfera din bucatarie a fost contagios de vesela. Am fost primiti cu bratele deschise de catre copiii care tare nerabdatori erau sa-si inceapa calatoria in lumea dulciurilor facute chiar de ei. Am invatat sa facem flori comestibile de orez pentru ornarea torturilor, am facut martipan grecesc cu care au fost imbracate torturile si am facut si degustarea.:)

Fiecare miscare din bucatarie si-a avut setul ei de intrebari care mai de care mai curioase, iar noi am fost incantati sa vedem interesul copiilor, sa-i vedem dezinvolti si dornici sa invete lucruri noi, astfel ca raspunsurile n-au ezitat sa vina, insa de fiecare data starneau si mai multe intrebari. Am petrecut la Concordia o zi plina, ne-am incarcat cu multa energie pozitiva si s-a nascut in noi dorinta de a reveni oricand pentru a-i revedea pe copii.

Suntem bucurosi sa intalnim oameni frumosi, care se opuca cu atata grija de educatia copiilor, care le pun la dispozitie cele necesare pentru o dezvoltare sanatoasa ce urmeaza sa-i pregateasca pentru viitor.

Aceasta organizatia a pus in mainile noastre oportunitatea de a invata ca niciodata nu este suficient, ca este loc de mai mult si de mai bine si ca daca iti doresti cu adevarat, poti face diferenta, sau cel putin poti contribui la infaptuirea ei.

Multumim Organizatia Umanitara CONCORDIA ca ne-ati dat sansa de a pune bucurie in sufletele copiilor si va multumim pentru primirea calduroasa! A fost o zi si o experienta de neuitat!

La Atelierele ILBAH visele se implinesc si ne bucuram sa stim ca putem sa aducem schimbarea in vietile oamenilor, schimbarea de care unii au atata nevoie. Daca ai o pasiune care sta pe lista de asteptare pentru implinirea ei, te invitam la noi, locul unde visele devin realitatea de astazi. Pentru mai multe detalii → https://www.ateliereleilbah.ro/lista-cursuri/ .