Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Evenimentul Moroccanoil 2014 – Biavati Events

Atelierele ILBAH a avut placerea de a participa la un frumos eveniment organizat de catre MOROCCANOIL si gazduit de Biavati Events.

Brandul MOROCCANOIL revolutioneaza industria ingrijirii parului prin produsele de calitate pe care le comercializeaza, tocmai de aceea este preferat de un numarfoarte mare de saloane de top.

Cursantilor nostri de la cursul de Coafor-Stilist li s-a oferit sansa de a lua parte laacest eveniment. Aici au avut ocazia sa intalneasca mari personalitati romanesti in domeniu precum Geta Voinea, au fost spectatorii unei defilari de moda si au asistat deasemenea la o prezentare de hair-styling, unde au fost abordate stiluri foarte indraznete si in pas cu tendintele.

Un eveniment cuprinzator, o organizare buna si o sansa in plus pentru cursanti de a avea noi perspective asupra celor mai fresh stiluri. Ne-a facut placere sa fimacolo!

Mai multe poze puteti gasi pe pagina de FACEBOOK:  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=599168846857114&set=a.599168826857116.1073742008.368017723305562&type=1&theater

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.