Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Esti pasionat(a) de Fashion? Te invitam la MODEXPO 2019, cu workshop-uri interactive, multe suprize si reduceri pe masura. Vino sa ne cunoastem!

Va asteptam in perioada 26 – 29 Septembrie 2019 la ROMEXPO in cadrul targului MODEXPO, cea mai importanta expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte, marochinarie si accesorii, dedicata atat specialistilor, cat si publicului larg. Inscrie-te la Workshopurile “Descopera Secretele Croitoriei” organizate de Atelierele ILBAH pentru a afla tainele meseriei de croitor!


Ti-am pregatit workshopuri gratuite de croitorie, foarte multe surprize si reduceri de pana la 40% la cursurile Atelierele ILBAH din domeniul Fashion!


Daca te pasioneaza croitoria, insa nu ai avut pana acum ocazia sa cosi folosind o masina performanta sau ti-ai cumparat o masina de cusut, dar nu stii prea bine sa o folosesti, atunci Workshopul “Descopera Secretele Croitoriei” este special croit pentru tine! La finalul celor doua ore interactive, vei pleca acasa cu primul tau obiect cusut cu o masina performanta, marca Brother!

Trainerii tai? Gheorghe Georgeta, Zgura Ancuta, Andrei Onita, Lica Marinescu, Vlad Iulia
Workshop powered by Atelierele ILBAH, Cusut si Brodat si Brother.
Parteneri Media: Radar de Media, Diva Hair, Businesstexin


Inscrie-te Aici!


Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.