La Atelierele ILBAH, ne bucuram de oameni. Suntem placut impresionati cand avem ocazia sa intalnim la cursuri persoane extrem de pasionate si care doresc sa isi urmeze visul.

De ce unii reusesc mai usor sa isi atinga obiectivele? Din experienta noastra raspunsul este unul singur si se refera la PASIUNE, IMPLICARE si SERIOZITATE!

Doi dintre cei mai pasionati cursanti pe care am avut ocazia sa ii intalnim la Atelierele ILBAH se numesc Elisa Florea si Stefania Zaharia. Pe cele doua le-am cunoscut in cadrul cursului de Decorator Floral unde au fost coordonati de Laura Belmega si Anne Marie Popa. Elisa Florea are varsta de 33 de ani si este traducator, iar Stefania Zaharia are varsta de 27 de ani si este inginer peisagist.

Elisa si Stefania ne-au atras atentia intr-un mod foarte placut prin dragoastea si interesul pentru arta realizarii aranjamentelor florale!

In 3 ani de Atelierele ILBAH am avut placerea sa cunoastem peste 8.000 de persoane, insa cele doua cursante s-au remarcat prin aranjamentele florale realizate la examenul final, dar mai ales prin CAIETUL DE CURS si notitele pe care le-au luat in perioada desfasurarii acestui curs.

Asa arata caietele de curs a celor doua cursante. Noi, Atelierele ILBAH, suntem impresionati! Multumim!

 

curs-decorator-floral

curs-decorator-floral-2

curs-decorator-floral-4

 

Elisa si Stefania au urmat cursul de Decorator Floral sub indrumarea trainerilor Laura Belmea si Anne Marie Popa, carora le multumim. Mai multe informatii despre acest curs pot fi gasite la adresa: //www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-decorator-floral/

Daca esti o persoana la fel de pasionata ca Elisa si Stefania te asteptam la Atelierele ILBAH! Ne-ar face o deosebita placere sa te cunoastem si vom face tot posibilul sa contribuim la realizarea visului tau!

Da-i sansei o sansa!

Echipa Atelierele ILBAH

curs-decorator-floral-4333

curs-decorator-floral-5

curs-decorator-floral-7

curs-decorator-floral-6