Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Din pasiune pentru flori

Din pasiune pentru flori


Cursantii de la Design Floral au participat alaturi de trainerul nostru, Cristina Toma, la un eveniment unic!

Acestia au avut ocazia sa vada ce presupune un astfel de eveniment si sa isi etaleze abilitatile dobandite de-a lungul cursului intr-un cadru nou si provocator.


Cand ne gandim la arta, primele forme ale acesteia care ne vin in minte sunt pictura, fotografia sau poate muzica si dansul, insa aranjamentele florale se incadreaza si ele perfect in aceasta categorie, fiind mult mai mult decat simple obiecte decorative.

Acestea aduc un plus de frumusete si prospetime in viata noastra si sunt un element nelipsit de la evenimentele importante la care participam, reusind sa transmita o gama larga de emotii, sentimente si multa pasiune!

din-pasiune-pentru-flori


Curs de Design Floral la #AteliereleILBAH


din-pasiune-pentru-flori-1

Decorul floral presupune creativitate, atentie la detalii, rabdare, simt estetic si foarte multa pasiune.

Cursurile noastre se adreseaza atat celor care vor sa aiba o cariera in aceasta directie, insa si celor care iubesc florile si frumosul, imbinand detaliile tehnice cu foarte multa practica.

Pe langa informatiile teoretice primite in legatura cu acest domeniu, cum ar fi aspecte referitoare la teoria culorilor sau ciclul biologic al plantelor, veti avea ocazia sa creati in fiecare ora de curs propriile opera de arta, sub atenta indrumare a trainerului.

Mai mult decat atat, de-a lungul cursului veti avea ocazia sa vorbiti cu invitati speciali, experti in domeniu, precum si sa efectuati vizite si practica in locatii specifice.

Mai multe detalii despre curs, aici: https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-decorator-floral/

 

 

 

 

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.