Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Diana Bart a ales Atelierele ILBAH pentru a studia designul de interior

Vedeta Prima TV de la Focus Monden este una din persoanele publice preocupata de dezvoltarea personala si invatarea continua. Aceasta a ales sa isi urmeze visul din copilarie si sa se specializeze in design interior alaturi de Atelierele ILBAH si arhitectul Miruna Ardelean.

Ajunsa in momentul in care a fost nevoita sa isi amenajeze propria locuinta, Diana a realizat ca cea mai buna alegere ar fi sa urmeze un curs in acest sens. In urma participarii la cursul de baza de design interior de la Atelierele ILBAH, vedeta TV, a decis sa mearga mai departe inscriindu-se si la cursul de Specialist Decorator si este hotarata sa inceapa o cariera ca Decorator de Interior.

Primele proiecte nu au intarziat sa apara iar acum Diana trebuie sa termine de amenajat propria locuinta si in acelasi timp sa se ocupe si de proiectele clientilor ei.

Diana Bart a finalizat cursul de baza de design interior iar la examen a reusit sa obtina nota maxima.

diana-bart-design-interior-2

diana-bart-design-interior-1

Felicitari Diana si mult succes in drumul pe care ti l-ai ales!

Mai multe detalii despre cursul de Design Interior organizat de Atelierele ILBAH pot fi gasite la adresa: //www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-design-interior/

Mai multe detalii despre cursul de Specialist Decorator organizat de Atelierele ILBAH pot fi gasite la adresa: //www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-specialist-decorator-design-interior-avansati/

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.