Nu poti fi un bun stilist vestimentar daca nu cunosti noile tendinte si mai ales daca nu esti la curent cu ultimele colectii din magazine. De aceea, structura cursului de Stilism Consiliere Vestimentara Atelierele ILBAH iti permite sa iti dezvolti abilitatile si sa exersezi din timp aceasta frumoasa meserie.

Impreuna cu trainerul acestui curs, Hilda Mezei, vei afla ce inseamna stilul vestimentar si care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi daca iti alegi aceasta meserie.

Pe langa sesiunile interactive despre culoare, forme, tendinte, siluete, tipuri de piese vestimentare si multe altele, acest curs se axeaza mult pe partea practica a meseriei de stilist sau consilier vestimentar.

Proiectul de examen consta in realizarea unui concept de sedinta foto si punerea in scena, dar pana atunci insa, participantii la acest curs trebuie sa treaca prin doua probe de foc, contra cronometru, care le va pune la incercare spontaneitatea, simtul artistic si creativitatea, abilitati extrem de importante in acest domeniu.

Prima proba contra cronometru se desfasoara in cadrul magazinului KOTON, unde timp de 30 de minute, participantii la curs trebuie sa faca o schimbare de look radical pentru unul dintre colegii de grupa. Cursantii sunt impartiti pe grupe de cate doua persoane, iar de indata ce cronometrul porneste, fiecare alearga in cautarea celei mai inspirate tinute, opuse fata de stilul abordat cotidian. Proba este una plina de dinamism si de amuzament, participantii fiind nevoiti sa se imbrace cu tinutele realizate de catre colegii lor, sa se fotografieze, pentru ca ulterior sa discute conceptul in cadrul cursului.

Le multumim celor de la KOTON pentru sprijinul acordat!

A doua proba este tot contra timp, iar fiecare participant trebuie sa alcatuiasca cate o tinuta incadrata intr-un buget restras: fie de zi, de seara, office sau de gala (600 RON pentru cea de zi, seara si office si 1000 pentru cea de gala). De aceasta data ei au la dispozitie tot mall-ul, iar provocarea gasirea tinutei perfecte in doar 40 de minute. Fiecare piesa din cadrul tinutei este fotografiata, pentru ca intreg conceptul sa fie sustinut la curs, in fata trainerului si a colegilor.

Asadar, daca moda este o pasiune pentru tine si iti doresti sa o transformi intr-o meserie, nu-ti ramane decat sa te inscrii in cadrul cursului de Stilism Consiliere Vestimentara Atelierele ILBAH!

page

watermarked-IMG_6737

watermarked-IMG_6743

watermarked-IMG_6751

watermarked-IMG_6793

watermarked-IMG_6858

watermarked-IMG_6868

watermarked-IMG_6879

watermarked-IMG_6883

watermarked-IMG_6887