Decoratiunile florale reprezinta unele dintre cele mai importante elemente “de scena” in organizarea unui eveniment.

Perioada post-pandemie inseamna renasterea evenimentelor festive si solicitarea floristilor pentru realizarea decoratiunilor. Despre ce inseamna meseria de Decorator Floral, despre cum putem obtine decoratiuni demne de admirat si in tendinte ne spune Florentina Pipos la matinalul Dimineti cu Georgia.

Florentina Pipos este florist si trainer al cursului de Decorator Floral la Atelierele ILBAH. Cu multa indemanare si rabdare, trainerul explica de la 0 tot ceea ce un florist priceput trebuie sa stie, astfel incat sa aduca plus-valoare proiectelor pe care le desfasoara.

La Atelierele ILBAH invatam cursantii sa aiba rabdare si sa urmeze pas cu pas cursul, pentru a putea deprinde toate cunostintele necesare realizarii aranjamentelor florale la nivel de arta. Sa inveti sa creezi aranjamente si instalatii florale cu pasiune e sansa ta de a te diferentia

Cursul de decorator floral se adreseaza celor care doresc sa inceapa o meserie in acest domeniu, dar si iubitorilor de frumos, celor care vor sa isi implineasca pasiunea pentru flori, sau sa isi impresioneze prietenii cu aranjamente florale spectaculoase.

Florile sunt elemente pe care le poti observa deseori in jurul tau, insa, nu oricine isi poate largi perspectiva, descoperind ce inseamna cu adevarat si in ce se pot transforma daca sunt utilizate potrivit. Da-ti sansa de a face ce-ti place cu pasiune, din pasiune!