Adolescentii de azi sunt viitorul de maine. Educatia pentru ei este extrem de importanta, insa, si mai important este ca ei sa gaseasca mediul, care sa le permita sa se dezvolte, sa se exprime, sa fie creativi. Pentru multi dintre ei, sa-si duca pasiunile la urmatorul nivel, sa le cultive, inseamna un prim pas in dezvoltarea lor profesionala. Astfel, ei invata ca sunt sprijiniti sa-si implineasca propriile visuri, si nu cele impuse de societate.

Cursurile pentru Adolescenti reprezinta liantul care ii familiarizeaza cu tendintele pietei muncii si cu ce inseamna anumite profesii, ii ajuta sa viseze la o lume mai buna. Acesta este subiectul pe care Simona Joghiu, PR Atelierele ILBAH l-a dezbatut impreuna cu Dana Samoil Istrate, gazda emisiunii Intre prieteni cu Dana Istrate, Metropola TV.

“Cursurile raspund intrebarilor: Ce pasiuni am? Ce abilitati am? Ce meserie vreau sa am? Cum pot sa fac asta?.” Toate aceste intrebari curioase isi asteapta raspunsurile. Adolescentii sunt din ce in ce mai insetati de cunoastere, de subiecte controversate si imbratiseaza tot ce este nou, sunt deschisi provocarilor.

“Cu si prin intermediul acestor cursuri, noi, Atelierele ILBAH, urmarim sa antrenam gandirea critita, pe care ne dorim sa o intalnim la cat mai multi tineri, stimularea creativitatii si a initiativei personale, astfel ca am gandit o serie de cursuri, care pot face asta: Design, Fashion, Beauty, Cooking, Programare, Social Media, Antreprenoriat, Fotografie, Videografie si lista continua.” Cursurile le ofera adolescentilor noi perspective de viitor si ii invata cum sa-si aleaga corect o profesie, care sa le asigure succesul pe plan profesional.

Creativitatea joaca un rol important in randul adolescentilor. Stiind asta, am adus in atentia lor subiecte care sa intrige si sa-i provoace la mai mult: mai multa creativitate, mai multa atentie, mai multa rabdare, mai multa responsabilitate, mai multa socializare.

Atelierele ILBAH este locul, mediul, care ofera adolescentilor resursele de care au nevoie pentru a schimba lumea, schimbare care incepe cu ei, urmandu-si pasiunile si demonstrand astfel, ca poti atinge succesul si ca nimic nu este imposibil.

Alaturi de cei mai pregatiti, cei mai buni oameni din domeniu, tu iti poti duce visul mai departe!