Buna, Miruna! Poveste-ne putin despre seria de articole ce va aparea pe site-ul Atelierele ILBAH in curand.


MMa bucur sa deschid incursiunea in lumea povestilor de succes a cursantilor mei merituosi. Dupa finalizarea cursurilor, fie cel de baza fie si modulul avansat, nimic mai mult nu ma bucura si nu ma face mai mandra in cariera mea de profesor de Design Interior ca atunci cand aud de cursantii mei care profeseaza, sau care primesc premii. Si ma bucur sa ii dau de exemplu pentru ca ei, cu siguranta ii vor motiva si pe ceilalti care nu au curajul lor de a-si deschide un nou Bussines sau de a urma un drum nou in acest domeniu.


Cum a inceput experienta ta de la Atelierele ILBAH?


M: Acum 6 ani. Tin minte ca si cum ar fi fost ieri. Am avut chimie de la inceput cu Andreea si Vlad si mi-am dorit sa gandesc un curs aplicat, si m-am pus in postura specialistului care a iesit de pe bancile scolii fara sa aiba experienta in a discuta cu un client, intr-o abordare punctuala si apllicata, etapizata a unui proiect de Design Interior. Toate acestea le invatam inca de la inceput in 2 luni si jumatate, pe langa partea teoretica tin mult la partea practica si la conceperea unul proiect de la A la  Z.


Ce inseamna cursantii tai pentru tine?


Cursantii mei imi aduc bucurie, mereu. Si nu exagerez cand spun ca simt o deconectare si o energie pe care mereu am cautat-o si nu stiam unde e. In timpul cursului este o calatorie in lumea frumosului impartasita cu multa pasiune pentru oameni motivati sa descopere propriul lor drum. Ca sunt la inceput de drum si vin cu o pasiune in suflet sau sunt arhitecti care vin sa se specializeze, ma bucur alaturi de ei pe tot parcursul experientei lor si ma emotioneaza de fiecare data evolutia acestora.

despre-creativitate-si-pasiune-cu-miruna-ardelean-1


Si nu in ultimul rand, ce surprize ne mai pregatesti?


Sunt multe lucruri noi pe care urmeaza sa le lansez. Mereu gandesc workshop-uri care sa ii motiveze si care sa le imbogateasca cunostintele in designul de interior. Dar cea mai noua surpriza o vom lansa cat de curand pentru cei care finalizeaza cele 2 module cel de baza si cel de avansati. Pentru ca imi doresc sa aprofundeze si mai mult partea tehnica si munca cu diferiti specialisti licentiati in domeniile asociate designului de interior/ arhitecturii. Voi dezvalui cat de curand, asadar stay tuned!


Te asteptam la curs, pasionatule de frumos:

https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-design-interior/