Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Despre Atelierele ILBAH si noul sediu

Atelierele ILBAH au ajuns si in Cluj-Napoca, pentru ca ne dorim sa fim cat mai aproape de dumneavoastra. Stim cat este de importanta formarea continua, dezvoltarea personala si profesionala, dar si schimbarea, asa ca am decis sa devenim ardeleni.


Unde ne gasiti?


Adresa este Aleea Bibliotecii, numarul 10, dar fiindca nu toata lumea este familiarizata cu strazile Clujului, va vom explica pe scurt cum ajungeti la noi. Cursurile noastre se vor tine la sediu, in zona Marasti, vis-a-vis de OMV si PROFI Marasti. Statia de autobuz este la doi pasi de noi, indiferent daca alegeti sa va dati jos in Piata Marasti, statia Crinului, statia Maresal Constantin Prezan sau in statia Arte Plastice. Pentru a ajunge la destinatie puteti opta pentru a lua autobuzul cu numarul 4, 5, 6, 7, 8, 8L, 24, 24B, 25 sau 30.

despre-atelierele-ilbah-si-noul-sediu-8


Ce va punem la dispozitie?


Sediul cu numarul 4, amplasat in Cluj-Napoca va pune la dispozitie o gama larga de cursuri autorizate atat de Ministerul Muncii, cat si de Ministerul Educatiei. Cu o suprafata de peste 550 mp, o investitie initiala care trece de 200.000 euro, sute de cursanti ale caror cariere au atins apogeul alaturi de noi, cu rezultate vizibile si traineri recunoscuti pe plan international, Atelierele ILBAH devine cel mai insemnat centru de cursuri autorizate si formare profesionala.

Fie ca vorbim despre aprofundarea cunostintelor intr-un domeniu de care sunteti pasionati, de explorarea unor noi arii de interes, de descoperire si atutodescoperire sau de reconversie profesionala, Atelierele ILBAH aduc in Cluj-Napoca peste 30 de cursuri. De la design la grafica, de la fashion la business sau de la cooking la arte vizuale ai de facut doar un pas, alegand sa urmezi atelierele pe care vi le oferim.

 


Adaptabilitate, profesionalism si pasiune


In cadrul cusurilor marca Atelierele ILBAH ne dorim sa ai parte de experiente favorabile dezvoltarii, dar care sa nu iti deranjeze programul pe care il urmezi zilnic. Astfel, iti oferim trei tipuri de program: after-work, matinal sau de weekend. Because we care and you can!

Indiferent de locatia in care alegi sa urmezi atelierele, trainerii nostri sunt adevarati profesionisti, oameni de succes in domeniul din care fac parte, plini de entuziasm si rabdare pentru a va invata, explica si raspunde tuturor curiozitatilor.

#pasiunea este pentru noi un factor motivant, care imbinat cu perseverenta si atelierele noastre garanteaza drumul spre succes. Daca si pentru tine pasiunea este un atu, te asteptam sa construim impreuna o cariera si sa materializam un vis.

despre-atelierele-ilbah-si-noul-sediu-9


 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.