Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Design Floral pe platourile de filmare ale Antena 1

Data de 12 Decembrie a fost una importanta pentru cursantii Atelierele ILBAH din cadrul cursurilor de Design Floral. Acestia au avut dificila sarcina de a decora platoul de filmare al cunoscutei emisiuni de televiziune Mireasa pentru fiul Meu in spiritul sarbatorilor de iarna.

Producatorii emisiunii si-au dorit un decor minimalist cu accente florale care totusi sa ne duca cu gandul la sarbatorile de iarna!

Sub atenta supraveghere a trainerilor Natasha Maxim, Anne Marie Popa si Lilia Raicu cursantii au reusit sa se ridice la inaltimea asteptarilor intregii echipe de productie Mireasa pentru fiul Meu.

Intreaga desfasurare de forte a fost coordonata de arh. Miruna Ardelean, trainer Atelierele ILBAH al cursului de design interior.

Atelierele ILBAH este o scoala ALTFEL. Incercam sa oferim cursantilor nostri experiente unice in cadrul carora sa castige experienta si sa capete incredere in propriile forte!

Multumim intregii echipe pentru implicare in acest proiect frumos!

Miresa pentru fiul Meu, emisiune difuzata de Antena 1, este lider de piata pe targetul national si urban, anul acesta fiind la al cincilea sezon. Mai multe poze poti sa gasesti pe pagina noastra de Facebook!

flower-design-floral-curs-atelierele-ilbah-1

flower-design-floral-curs-atelierele-ilbah-3

flower-design-floral-curs-atelierele-ilbah-4

flower-design-floral-curs-atelierele-ilbah-5

flower-design-floral-curs-atelierele-ilbah-6

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.