Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Deschidere Curs Colorimetrie – Specializeaza-te in vopsirea parului. Curs autorizat. Deschidere: 13 Iulie!

O noua incursiune, in lumea hairstylingului profesional, va incepe pe 13 Iulie, de aceasta data prin cursul autorizat de Colorimetrie alaturi de experimentatul trainer si stilist Cristina Rosca. Cursul este recomandat tuturor celor care doresc sa stapaneasca aceasta arta la perfectie!


Lucrezi in salon, sau esti pur si simplu pasionat?

Cursul este unul complet si te va conduce prin toate formulele de calcul specifice si chiar situatiile speciale pe care le poti intalni in domeniu, reusind astfel sa aplici un tratament corect in procesul de vopsire a parului, indiferent de tipul produselor pe care le folosesti. Culoarea perfecta? Floare la ureche dupa absolvirea acestui curs…

Afla mai multe despre curs AICI.

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.