Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Demonstratii de make-up si hair-styling

Demonstratii de make-up si hair-styling in cadrul Super Sale Weekend, 17 ianuarie 2015 Ploiesti Shopping City

Cursantii Atelierelor ILBAH incep anul asa cum l-au si incheiat, cu evenimente de amploare in cadrul carora si-au demonstrat tehnicile deprinse in timpul cursurilor de ‘Machiaj Profesional’ sau ‘Frizer-Coafor-Manichiurist-Pedichiurist’.

Astfel, pe data de 17 ianuarie am participat impreuna cu grupa de ‘Frizer-Coafor-Manichiurist-Pedichiurist’ si cea de ‘Machiaj Profesional’ la Super Sale Weekend in Ploiesti Shopping City unde am oferit demonstratii live si gratuite de tehnica profesionala de machiaj si coafuri extravagante doamnelor si domnisoarelor aflate la cumparaturi in acest weekend in cel mai mare complex comercial din Prahova.

Partea practica si participarea la evenimente fac parte din filosofia Atelierele ILBAH, cursantii nostri avand astfel sansa sa isi dezvolte abilitatile si tehnicile pe care le-au deprins de la formatorii cu experienta Atelierele ILBAH.

Concursuri cu premii substantiale, demonstratiile de dans si aerobic in aer liber, atelierele de creatie pentru copii si demonstratiile profesionale de make-up si hair-styling asigurate de profesionistii Atelierele ILBAH au fost elementele centrale ale primului eveniment de anvergura din Ploiesti Shopping City de la inceputul lui 2015.

Atelierele ILBAH sunt un concept unic pe piata din Romania in ceea ce priveste formarea profesionala prin calitatea serviciilor oferite, salilor de curs dotate la nivel european, formatorilor cu experienta, suport de curs de cea mai buna calitate, diplomelor recunoscute la nivel national si international, dar mai ales prin accentul deosebit pus pe partea practica si pe aplicatiile interactive ce reproduc situatii reale cu care va puteti confrunta.

Multumim cursantilor participanti si Ploiesti Shopping City pentru invitatie!

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.