Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Demonstratie Machiaj Grafic de Podium la Cosmetics Beauty Hair

Trainerul make-up Atelierele ILBAH, Alina Serbu, este un make-up artist caruia ii plac provocarile si isi asuma riscuri.

Astfel s-a intamplat si pe scena partenerilor nostri Beauty One in a 4a si ultima zi de Cosmetics Beauty Hair 2016 ce a avut loc la Romexpo in perioada 29.09 – 02.10.2016.

Alina Serbu a facut o demonstratie de Machiaj Grafic de Podium pentru zecile de persoane adunate in fata scenei. Spectatorii au sorbit-o din priviri pe Alina in timp ce ea a facut ca totul sa para atat de simplu.

Va lasam sa va delectati cu imagini din timpul demonstratiei:

alina-serbu-1

alina-serbu-2

alina-serbu-6-1

alina-serbu-5

alina-serbu-4

Model: Malina Rude

Daca vrei sa inveti si tu sa realizezi machiaje de exceptie, inscrie-te acum la cel mai complex si cautat curs acreditat de make-up! Afla mai multe detalii aici.

Acest articol a fost postat in blog cu tagul , , , , , , , .

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.