Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Demonstratie de Hairstyling la Cosmetics Beauty Hair 2016

Prezente la Cosmetics Beauty Hair 2016, cel mai mare targ de Beauty din Romania, Atelierele ILBAH au fost invitate sa realizeze o demonstratie de Hairstyling pe scena Beauty ONE. Alexandru Barbulescu, trainer Atelierele ILBAH a ales sa realizeze o coafura in voga foarte des ceruta in saloanele de infrumutesare: Retro Waves. Tema aleasa de trainerul Atelierele ILBAH a fost apreciata de cei prezenti la targ si suntem convinsi ca demonstratia a fost una utila si spectaculoasa, avand in vedere ca cele doua coafuri au fost realizate in doar 40 de minute.

Vezi mai jos cateva imagini din cadrul demonstratiei Hairstyling: https://goo.gl/P4pA4Q

curs-coafor-stilist-hairstyling-1

curs-coafor-stilist-hairstyling-2

curs-coafor-stilist-hairstyling-3

curs-coafor-stilist-hairstyling-4

Mai multe detalii despre cursul de Hairstyling poti afla la adresa:

//www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-coafor-stilist/

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.