Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Delta Studio’s call for Arhitects and Designers

Delta Studio, unul dintre numele de referinta in design interior din Romania, pregateste urmatorul Album de Design Interior, mai exact editia 2017. Albumul va fi distribuit in cele mai importante puncte de media, in benzinarii si librarii  in cursul anului 2017. Practic, el va fi lansat in decembrie 2016 si va fi un trend book si o sursa de inspiratie pentru toti iubitorii de amenajari interioare.

Daca vrei ca proiectul tau sa ajunga pe paginile noului album, trebuie sa trimiti imaginile la adresa de email marketing@deltastudio.ro pana cel tarziu 1 septembrie 2016. Afla mai multe detalii aici.

Delta Studio vizual call for architects

 

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.