Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti...

Decembrie: Luna cadourilor la Atelierele ILBAH

In luna Decembrie ai promotii fantastice la Atelierele ILBAH  ! Inscrie-te cat mai repede pentru a beneficia de preturile promotionale la cursurile noastre! Trebuie sa tineti cont ca locurile sunt limitate! Oferta este valabila numai in luna Decembrie, in limita locurilor disponibile! Pentru detalii contactati-ne la nr de telefon: 0729 373 342 ! Fi-ti pe faza si nu ratati ofertele din aceasta minunata luna a cadourilor! — at Atelierele ILBAH – Centru de calificare si formare profesionala.

Profita de cadourile noastre! Inscrie-te la unul din cursurile aflate in promotie, achita integral si vei beneficia de preturi fantastice.

 

Promotiile sunt urmatoarele:

Stilist protezist de unghii (unghii false): 700 Ron 500 Ron

Frizer-Coafor-Manichiurist-Pedichiurist (curs 4 in 1): 1500 Ron 1000 Ron

Cosmetica: 1400 Ron 900 Ron

***Preturile promotionale sunt valabile pentru plata integrala, in luna Decembrie (2013), in limita locurilor disponibile!

 

 

 

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.