Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Decembrie: Luna cadourilor la Atelierele ILBAH

In luna Decembrie ai promotii fantastice la Atelierele ILBAH  ! Inscrie-te cat mai repede pentru a beneficia de preturile promotionale la cursurile noastre! Trebuie sa tineti cont ca locurile sunt limitate! Oferta este valabila numai in luna Decembrie, in limita locurilor disponibile! Pentru detalii contactati-ne la nr de telefon: 0729 373 342 ! Fi-ti pe faza si nu ratati ofertele din aceasta minunata luna a cadourilor! — at Atelierele ILBAH – Centru de calificare si formare profesionala.

Profita de cadourile noastre! Inscrie-te la unul din cursurile aflate in promotie, achita integral si vei beneficia de preturi fantastice.

 

Promotiile sunt urmatoarele:

Stilist protezist de unghii (unghii false): 700 Ron 500 Ron

Frizer-Coafor-Manichiurist-Pedichiurist (curs 4 in 1): 1500 Ron 1000 Ron

Cosmetica: 1400 Ron 900 Ron

***Preturile promotionale sunt valabile pentru plata integrala, in luna Decembrie (2013), in limita locurilor disponibile!

 

 

 

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.