La Atelierele ILBAH totul se realizeaza cu pasiune! Marina Paduraru este ceea ce putem numi o cursanta cu adevarat dedicata Atelierele ILBAH. Absolventa a cursurilor de Design Interior si Fotografie, ea tocmai a finalizat si cursul Specialist Decorator Interioare.


atelierele-ilbah-marina-paduraru-cursuri-vise-pasiune

Desi a sustinut in timpul cursurilor o sarcina (a doua din viata sa), Marina nu s-a lasat si a fost prezenta la toate sedintele! Chiar si dupa ce a nascut, in aceeasi saptamana a venit la cursuri. Dar Marina nu considera ca a facut un efort considerabil.

Ea a inceput cursul de Design Interior in noiembrie 2016, cand a intalnit o echipa frumoasa, si colege la fel de determinate ca si ea. Marina ne-a povestit despre experienta sa la Atelierele ILBAH, despre cat de mult i-au placut cursurile si despre trainerii dedicati meseriei lor “trup si suflet”.

Marina este originara din Vaslui, si dupa terminarea studiilor la Facultatea de Finante, Banci si Contabilitate, a ajuns sa lucreze ca recruiter la companie multinationala. Cu toate acestea, ea si-a dorit dintotdeauna sa se implice in domeniul arhitecturii. In momentul in care a decis sa realizeze ceva care ii place cu adevarat, a descoperit Atelierele ILBAH, unde i s-a dat curs dorintei sale imediat.

In cadrul cursurilor, Marina ne-a dezvaluit faptul ca a avut colege din multe orase ale tarii noaste, care si ele se lasau ghidate de o motivatie interioara care sa minimizeze efortul deplasarii. Cat despre completarea unui curs in acelasi timp cu o sarcina, Marina ne-a spus ca a nascut intr-o zi de luni, iar vineri era deja din nou prezenta la Atelierele ILBAH. Iar acest lucru nu a luat sfarsit nici dupa ce cel mic a aparut pe lume, ea fiind nelipsita de la cursul Specialist Decorator Interioare pana in ziua de azi.

atelierele-ilbah-marina-paduraru-cursuri-vise-pasiune

In continuare, Marina isi doreste sa urmeze si cursul 3Dmax – Vizualizari Arhitecturale, pentru a-si completa incursiunea in lumea arhitecturii. In opinia sa, desi a acumulat o multitudine de cunostiinte pe parcursul celor trei cursuri, un lucru primordial este indrumarea pe care o primim de la traineri.

Poate va intrebati de ce a urmat si cursul de Fotografie, din moment ce nu are legatura directa cu arhitectura. Marina ne-a explicat ca dupa ce a nascut primul sau copil a tinut o sedinta foto cu un fotograf profesionist. Atunci cand a aflat ca va veni pe lume si al doilea, s-a intrebat de ce sa nu realizeze ea insasi sedinta foto in loc sa angajeze o echipa.

Astfel ea s-a decis sa continue sa fotografieze si bebelusii altor familii. Cat despre partea de design interior, Marina isi doreste sa isi decoreze noul apartament cu ajutorul cunostintelor dobandite la Atelierele ILBAH.

De asemenea, Marina planuieste sa continue sa se dezvolte in urmatorii ani cat va sta cu cel mic, deoarece considera ca atat timp cat suntem tineri, trebuie sa profitam de timpul liber pentru a invata si a ne dezvolta.

Mai multe informatii despre cursul de Design Interior puteti afla aici, despre cel de Fotografie aici, iar despre cel de Specialist Decorator Interioare la urmatorul link.

atelierele-ilbah-marina-paduraru-cursuri-vise-pasiune