Zilele acestea am avut onoarea sa ne revedem cu prietena noastra, Anca Turcasiu, care a urmat cursul de Design Interior la Atelierele ILBAH. Anca ne-a acordat un interviu in exclusivitate in care ne povesteste amanunte din viata personala si profesionala.

Citeste despre cat de incantata este de noua ei ocupatie ca Decorator de Interioare si afla mai multe despre primele ei proiecte in calitate de designer! 

  1. Stim ca esti o fire foarte activa! La ce proiecte lucrezi in momentul de fata?

Dupa ce am terminat proiectul “Te cunosc de undeva”, care mi-a luat o buna  parte din timpul acestui an, am ramas acum sa ma concentrez pe activitatile pe care le coordonez la gradinita Kids Club. Acum pregatim serbarile de final de an la care am ales un program de folclor cu o orchestra populara autentica, iar imediat a doua zi voi pleca la mare. Proiectul de pe litoral il am de foarte multi ani, fiind gazda unui show de divertisment interactiv cu publicul care vine sa isi petreaca vacanta la malul marii.

O sa ma intorc in septembrie si pornesc lucrul pentru doua noi piese de teatru si reiau si spectacolele pe care momentan le joc in Bucuresti

Fericirea ti-o aduce intotdeauna implinirea sufleteasca!

Anca-Turcasiu-Design-Interior-Atelierele-ILBAH-2

  1. Cum se face ca, desi esti o persoana foarte ocupata, reusesti sa acorzi timp dezvoltarii personale si pasiunilor tale?

Sunt foarte organizata si ma gandesc ca fericirea ti-o aduce intodeauna implinirea sufleteasca. Imi fac timp, odata la cateva zile sa ma ocup de bucuriile mele pe care le fac cu pasiune, pe care le am ca si hobby. Cum ai spus si tu, nu las sa treca foarte mult timp fara sa fac asta, tocmai pentru a fi fericita, multumita si implinita.

Avem o singura viata si nu ne putem permite sa o irosim!

  1. Crezi ca acesta este secretul succesului?

Absolut! Este foarte important sa faci lucrurile care iti plac si sa te bucuri de fiecare secunda din viata, atat pe plan profesional cat si personal. Avem o singura viata si nu ne putem permite sa o irosim. Timpul nu se mai intoarce!

Atunci cand faci ceea ce iti place este evident ca ai un alt randament si multumire personala.

  1. Ai urmat cursurile de Design Interior la Atelierele ILBAH. Suntem curiosi daca ti-au fost de folos pana in momentul de fata?

Extraordinar de mult! Am venit acolo doar cu ce simteam,  ce intuiam, cu ce am fost inzestrata nativ. Am invatat atat de multe lucruri datorita arh. Mirunei Ardelean, care este un profesor extraordinar si care are o calitate foarte mare si anume, generozitatea, darul de a impartasi. A reusit intr-un timp scurt sa ne invete ce a reusit ea sa adune in multi ani de zile de experienta iar de cand am terminat cursul, pot spune ca am realizat o multime de lucruri in planul profesional si sunt foarte fericita pentru cunostintele dobandite, pentru prietenii mei care m-au abordat de fiecare data si pe care i-am ajutat in nenumarate situatii.  Au fost foarte multumiti de sfaturile si de propunerile mele, ceea ce imi da incredere si mai mult in profesionalismul meu.

Anca-Turcasiu-Design-Interior-Atelierele-ILBAH-6

  1. Am inteles ca doresti sa continui studiile in Design Interior. Vrei sa te specializezi in continuare?

Foarte mult! Pana la urma, designul de interior ramane pasiunea mea cea mai mare si vreau sa-mi deschid noi orizonturi.

Eram in emisiunea Andreei Marin cand am simtit pentru prima oara ca imi cad luminile in cap!

  1. Iti mai amintesti prima intalnire cu echipa Atelierele ILBAH?

Nu o sa uit niciodata cum v-am cunoscut pe voi, Atelierele ILBAH. Eram invitata in emisiunea Andreei Marin (Pretuieste Viata) si pentru prima data am simtit ca imi cad toate luminile in cap. Am fost extrem de emotionata si fericita cand ati intrat in platou si am fost anuntata ca voi avea ocazia sa imi indeplinesc visul urmand cursul de design interior. Mereu mi-am dorit sa urmez o cariera in acest minunat domeniu, insa viata m-a dus pe un alt drum si nu am mai reusit niciodata sa ma intorc la vechea mea pasiune.

Anca-Turcasiu-Design-Interior-Andreea-Marin-Atelierele-ILBAH-4

Anca-Turcasiu-Design-Interior-Atelierele-ILBAH-7

  1. Am inteles ca ai deja o amenajare interioara pe care ai realizat-o cap-coada. Despre ce este vorba?

Am mai multe, dar am sa va prezint una dintre ele. Este vorba despre locuinta mea de la Paradisul Verde, casa pe care am renovat-o dupa ce am terminat cursul. Iti dai seama ca fiind casa mea am pus asa cam tot ce mi-am dorit eu. A fost mai greu cu sotul meu, care a privit specialistul din mine si care s-a lasat “cucerit” putin mai greu de ideile mele. Echilibrul insa a urmat firesc si l-am descoperit impreuna.

Cat de curand o sa va trimit cateva poze cu amenajarea casei mele de care sunt foarte mandra! 

TO BE CONTINUED…