Nicoleta Nuca a facut primul pas spre atingerea unui vis mai vechi alaturi de noi. Cantareata a decis sa urmeze cursul de Design Vestimentar marca Atelierele ILBAH, fiind pasionata de acest domeniu si dorind sa materializeze ideile creative.


Artista doreste ca articolele vestimentare create de ea sa fie unice, sa transmita emotii puternice si pana la finalul cursului sa detina cunostintele necesare pentru a putea crea ce vizualiza cu ochii mintii.

Dupa spusele Nicoletei unul dintre factorii care au determinat-o sa inceapa cursul de Design Vestimentar este lipsa unui limbaj comun cu cel al croitorilor –  „un croitor poate nu intelege exact ce ii cer daca nu am limbajul lui sau daca nu am un tipar sau un desen. Am vrut sa invat sa-mi desenez ideile si sa ma duc la un croitor foarte bun care sa le materializeze in haine”.

de-la-muzica-la-design-vestimentar-cu-nicoleta-nuca-1


Care este stilul Nicoletei?


Cantareata sustine ca este adepta hainelor clasice, inspirate din diferite perioade istorice. Un alt punct de interes este reprezentat de vestimentatia masculina, regasind in tinutele pe care le asterne pe foaie putere, siguranta, feminitate si eleganta, lucruri care o caracterizeaza.

Nu doar ca isi doreste sa creeze tinute pentru ea, ci artista ia in considerare posibilitatea lansarii unei colectii pline cu articole stilate.

de-la-muzica-la-design-vestimentar-cu-nicoleta-nuca-3

Stati cu ochii pe noi pentru a auzi parerea Nicoletei Nuca la finalul cursului si pentru a arunca un ochi asupra schitelor sale!


Descoperiti-va pasiunea impreuna cu Atelierele ILBAH!


Mai multe detalii despre cursul de Design Vestimentar puteti gasi aici: https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-design-vestimentar/

de-la-muzica-la-design-vestimentar-cu-nicoleta-nuca-4