Trainerii sunt o parte foarte importanta din familia Atelierele ILBAH si ne face placere sa ne mandrim cu ei! Cristian Bolocan este trainerul cursurilor de SEO din Bucuresti si Online, iar anul acesta face parte din juriul Webstock Awards 2021.

Webstock este cel mai mare eveniment de social media si comunicare online din Romania. Conferinta se adreseaza comunitatii pasionate de mediul online, propunand o serie de subiecte actuale. Acestea vor fi dezbatute de lideri de opinie indragiti in industrie, dar si de specialisti in domeniu marketingului online, social media, influencer marketing, behavioral analysts si multe altele.

De la cursul de SEO la Webstock Awards Atelierele ILBAH

Webstock awards

Premiile Webstock ofera recunoastere proiectelor inedite si celor mai creative campanii realizate in mediul online romanesc in anul precedent, premiind proiectele inspirate si pe cei care au actionat in comunitate: branduri, agentii si content creators.

In 2021, la cea de-a 9-a editie, evenimentul atinge un nou record: vor fi oferite premii in 25 de categorii, iar juratii vor trebui sa aleaga din 300 de nominalizati.

Cristian Bolocan a acceptat provocarea Webstock si face parte din juriul acestei editii. Este Head of SEO & Managing Partner la SEO Cupcake, coordonand o echipa de 40 de specialisti si creatori de continut, lucrand cu peste 100 de clienti activ in acest moment.

Cristian este si un traineri indragit Atelierele ILBAH, de catre cei peste 100 de absolventi ai cursului de SEO. Il felicitam cu drag si ii uram mult succes in deciziile grele pe care va trebui sa le ia la Webstock Awards!

Invata SEO cu Atelierele ILBAH

In era online-ului, pozitionarea afacerii tale in topul rezultatelor Google este un lucru vital.

La cursul de SEO vei invata cum sa folosesti toate instrumentele pe care le ai la dispozitie, pentru a iti optimiza site-ul, generand cresteri ale traficului si a conversiilor, ceea ce duce la o diminuare considerabila a bugetelor cheltuite. Vei invata sa alegi cuvintele cheie si sa creezi continut de calitate in jurul lor, vei intelege algoritmii de indexare si sortare din spatele Google si, impreuna cu Cristian Bolocan si Atelierele ILBAH, vei face pasul urmator spre succes, in drumul afacerii tale!