Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Cursurile de Machiaj Atelierele ILBAH in Jurnalul de Estetica

Machiajul profesional reprezinta pentru toti cei pasionati, alegerea perfecta pentru o cariera intr-un domeniu ce imbina talentul, imaginatia si dorinta de a te impune printr-un stil unic si creativ.

Cursurile de Machiaj Profesional organizat in cadrul atelierelor noastre, surprind esenta meseriei de Make-up Artist, axandu-se pe informatii relevante pentru Make-up Artistii de maine!

Mai multe detalii referitoare la cursul de Make-up regasiti in Jurnalul de Estetica din luna Noiembrie 2015. Tot in numarul din Noiembrie regasiti informatii despre Festivalul International de Machiaj – Make-up Fest 2015, festival unde cursantii Atelierele ILBAH au castigat premiul II si premiul special.

Multumim Jurnalul de Estetica pentru articol. Citeste mai multe in revista din luna Noiembrie 2015. 

cursuri-machiaj-atelierele-ilbah

cursuri-machiaj-atelierele-ilbah-2

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.