Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Cursurile Atelierele ILBAH – sansa ta pentru dezvoltare!

Atelierele ILBAH (www.ateliereleilbah.ro) revin cu forte proaspete pentru anul 2015, cu proiecte noi, cursuri pe masura si dorinta de a continua misiunea initiala: furnizarea unor cursuri de formare profesionala cu o structura speciala, de tip atelier, la cele mai inalte standarde ale pietei. Totodata, Atelierele ILBAH ii sustin prin activitatea desfasurata atat pe cei care se afla intr-un proces continuu de invatare, cat si pe cei care isi doresc sa se orienteze catre alt domeniu profesional.

Si asa cum se spune, fiecare an vine cu noi visuri si asteptari de implinit pentru fiecare dintre noi, cu privire la planurile pe plan personal si in special profesional. Ne dorim mai mult, ne dorim sa crestem si sa fim intr-o continua dezvoltare, iar acest lucru este realizabil si posibil doar daca exista vointa si pasiune! Un prim pas inainte, odata cu intrarea in noul an, este lansarea cursului de Design Interior pentru avansati, denumit “Specialist decorator interioare”, dedicat celor care isi doresc cu adevarat o cariera in domeniul designului de interior. Mai multe despre structura cursului veti gasi aici: //www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-specialist-decorator-design-interior-avansati/

Pentru cei care si-au setat obiectivele pentru noul an, iata care sunt domeniile catre care se pot orienta: design (interior, vestimentar, floral), beauty (hairstyling, nail art, make-up, cosmetica, stilism consiliere vestimentara, tehnici de conturare a sprancenelor) si training (programe specializate precum 3DSMax, Autocad 2D, Photoshop).

Daca esti freelancer, aceste cursuri iti ofera posibilitatea de formare continua, iar daca lucrezi in cadrul unei companii, vor aduce un plus de valoare calitatii serviciilor furnizate. Toate informatiile si competentele dobandite pe parcursul desfasurarii cursului vor fi atestate de un certificat recunoscut de Ministerul Educatiei si al Muncii, recunoscut national, dar si international.

In concluzie, noi iti propunem pentru noul an cursuri interactive, presarate cu pasiune, care vine atat din partea trainerilor dedicati domeniului, cat si din partea cursantilor, la care nu te vei putea plictisi! In plus, ne propunem sa fim alaturi de tine in calatoria de invatare! Tu ce ti-ai propus pentru noul an?

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.