Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Cursuri autorizate in rate – Card Avantaj la Atelierele ILBAH

Atelierele ILBAH lanseaza sistemul de plata prin Card Avantaj


Cursurile la care visezi sunt de acum si mai aproape de tine! Ai posibilitatea de a achita taxa oricarui curs, printr-un sistem de plata de pana la 9 rate fixe, fara dobanda si fara comision (prin Card Avantaj). Mai multe informatii despre rata minima achitabila in sistemul de pana la 9 rate fixe poti gasi in pagina de descriere a cursului dorit!


Niciodata sansa de a-ti incepe o cariera in domeniul mult dorit, nu a fost mai aproape. Prin Card Avantaj, iti alegi singur in cate rate doresti sa iti platesti cursul (rate fixe, fara dobanda, fara comisioane). Asadar, START la cursuri! *Mai multe informatii despre cum poti obtine propriul tau Card Avantaj poti afla de pe site-ul www.cardavantaj.ro.  

Vezi aici lista cursurilor pe care le poti alege!

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.