Ar fi interesant ca o zi sa nu aiba doar 24 de ore, nu-i asa? Traim o viata agitata, in care de luni pana vineri suntem prezenti la job, iar printre picaturi, rezolvam problemele cotidiene. Dar oare, timp pentru ceea ce ne face fericiti si ceea ce contribuie la multumirea noastra de sine, nu ar trebui sa avem?

Ei bine, Atelierele ILBAH vin cu alterntiva pentru oamenii ocupati in timpul saptamanii si care doar in weekend au ragaz pentru activitatile ce ii incanta cu adevarat. Pentru ca, de multe ori, din lipsa timpului, oamenii abandoneaza idei extraordinare ce se pot transform in proiecte de succes, am lansat programul de cursuri in weekend, ce curpinde:

Aceasta idee s-a nascut si din dorinta de a le da posilitatea celor din provincie sa urmeze cursuri de calitate pentru a avea rezultate deosebite in domeniul ce ii pasioneaza. Este o oportunitate de a invata lucruri noi, intr-o atmosfera aparte, alaturi de traineri specializati, fara a fi sub presiunea timpului.
 
Care sunt beneficiile programului de weekend?
 

  • posibilitatea de a urma cursul dorit;
  • inexistenta presiunii timpului;
  • posibilitatea de a ajunge la curs, desi locuiti in afara Bucurestiului;
  • modalitate placuta de petrecere a timpului liber;
  • dezvoltarea pasiunilor la care ati renuntat in detrimental job-ului;

Asadar, noi ne dorim ca macar weekend-ul sa fie dedicate activitatilor favorite, de aceea, va asteptam cu drag pe toti sa va alaturati cursurilor organizate de Atelierele ILBAH.