No. 30

Daca nu ai ghicit iti spunem noi, cursul de Design Interior a ajuns la grupa cu numarul 30.
Inscrie-te si tu!

Au trecut aproape 3 ani de la primul curs de Design Interior organizat de Atelierele ILBAH si suntem mandri sa anuntam ca au inceput inscrierile pentru grupa cu numarul 30.
Te invitam cu mare drag sa te inscrii si sa intri in marea familie Atelierele ILBAH!

Pentru inscrieri te rugam sa ne trimiti un email la urmatoarea adresa: inscrieri@ateliereleilbah.ro, sau sa ne contactezi la numarul de telefon: +4 0729 373 387.

Mai multe detalii poti sa gasesti aici.

Inceputuri

In urma cu aproximativ 3 ani, mai exact la inceputul anului 2013, Atelierele ILBAH, aduceau pe piata din Romania un curs nou si inovator adresat iubitorilor de frumos, pasionatilor de mobilier si decoratiuni interioare. Impreuna cu trainerul nostru, arh. Miruna Ardelean, am reusit sa punem bazele acestui minunat curs, care a fost primit extrem de bine de publicul din Bucuresti, dar si din provincie. Un curs complex, atat teoretic cat si practic, presarat cu vizite in showroom-uri de profil, conferinte internationale, workshopuri si concursuri cu premii importante si multa voie buna.

Creativitate, libertate de exprimare, moodboard-uri, texturi, materiale, dar si reguli stricte ce trebuie respectate intr-o amenajare de interior, notiuni tehnice si programe specifice – sunt toate imbinate intr-un mod unic in acest curs, gratie trainerului ce detine o vasta experienta in acest domeniu al frumosului.

Cursul de Design Interior – Trend Setter la nivel national

In scurt timp, Atelierele ILBAH si cursul de Design Interior, au devenit puncte de referinta cand vorbim despre studiul design-ului de interior in Romania. Acest lucru ne motiveaza extrem de mult si ne bucura enorm pentru ca am reusit sa aducem un suflu nou design-ului autohton, printr-o noua abordare. Reusim sa dam sansa unor oameni obisnuiti sa inteleaga si sa profeseze atat in tara cat si in strainatate, intr-o lume creativa a design-ului de interior. Cel mai tare ne bucura ca absolventii cursului nostru vor face la randul lor alti oameni fericiti prin proiectele lor.

Curs-Design-Interior-Atelierele-ILBAH-blog-1

Peste 650 de prieteni, acum decoratori de interior

Ne sunt martori cei peste 600 de absolventi, acum decoratori de interioare si dragi prieteni, ce au ales sa urmeze cursul de Design Interior organizat de Atelierele ILBAH. De ce prieteni? Pentru ca suntem o familie si iubim oamenii de calitate si pentru ca ne leaga pe toti pasiunea pentru frumos. De ce Decoratori de Interior? Pentru ca acest curs este unul autorizat si autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, prin ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari), iar la final, absolventii, sustin un examen in urma caruia obtin o diploma in ocupatia “Decorator Interioare”, recunoscuta atat la nivel national, cat si international.

Curs-Design-Interior-Atelierele-ILBAH-blog-2

Ne-am facut programul pentru tine!

Acordam o atentie sporita cursantilor, din acest motiv grupele nu depasesc 20 de persoane iar trainerul Miruna Ardelean este intotdeauna ajutat de un asistent.

Pentru ca ne dorim sa poti participa la curs, ne-am facut programul dupa tine si in acest sens poti participa la mai multe tipuri de program: matinal, afterwork sau de weekend. De asemenea trebuie sa stii ca in cazul in care lipsesti la o ora de curs, exista posibilitatea sa recuperezi acea sedinta, deoarece la Atelierele ILBAH sunt in medie 4 grupe care se defasoara in paralel.

Curs-Design-Interior-Atelierele-ILBAH-blog-5

Doua stagii practice pentru avansati

Pentru ca suntem intr-o continua dezvoltare si pentru ca ne dorim ca designerii nostri sa fie cei mai buni, la inceputul anului 2015 am lansat “la cerere”, inca doua module ale cursului de design, de data aceasta pentru avansati, pentru cei care vor sa se specializeze. Aceste doua module le consideram de fapt stagii de practica, iar fiecare cursant are parte de un program specializat si avansat de informatii specifice, transmise pe etape pentru o asimilare mai usoara, intr-un program ce are rolul de a obtine o experienta de stagiu specifica unui birou de arhitectura de interior, cu recomandari din partea unor persoane influente in acest domeniu.

Mai multe detalii aici.

Curs-Design-Interior-Atelierele-ILBAH-blog-6

Ne place sa premiem cei mai buni cursanti, ne place sa inovam!

Din acest motiv organizam Workshop-uri/Concurs cu teme specifice, in urma carora participantii asimileaza notiuni noi si au sansa sa castige premii substantiale, sau chiar sa se angajeze in firme de profil. Temele sunt diverse, iar provocarile complexe! Participantii au fost provocati sa amenajeze de la Showroom-uri de mobilier si Restaurante, pana la Locuinte unifamiliale.

curs-design-interior-atelierele-ilbah