Aflat deja la cea de-a 9-a editie, Concursul National de Aranjamente Florale sarbatoreste Ziua Nationala a Olandei in Romania si aduce laolalta decoratori florali de renume, din toate colturile tarii.


Evenimentul isi propune sa stimuleze inovatia si sa promoveze arta designului floral catre publicul larg. In cadrul acestei editii, concurentii au avut la dispozitie doua vase pe care sa le conecteze creativ intr-o poveste unitara, marcand buna colaborare dintre Romania si Olanda. Tehnica, echilibrul si creativitatea au fost cele 3 criterii de jurizare ale concursului.

Unul dintre designerii de renume mondial, Dennis Kneepkens, de origine olandeza, aflat in premiera in tara noastra, a realizat un spectacol floral de exceptie in fata Ateneului Roman.

 


Din cei 54 de participanti la concurs, 12 dintre ei sunt fosti cursanti Atelierele ILBAH de la Decorator Floral


Tema aranjamentului, ilustrarea unei  „gradini secrete”, le-a fost dezvaluita abia in deschiderea concursului. Cu acelasi set de flori la dispozitie, concurentii au avut, pe parcursul a 60 de minute, posibilitatea de a-si arata maiestria in designul unui aranjament de masa, potrivit pentru o petrecere in aer liber. Creativitatea a reprezentat factorul decisiv in desemnarea celor mai reusite aranjamente florale. Premiul de Popularitate i-a revenit fostei noastre cursante, Irina Soficiuc, iar Mirela Nita a obtinut locul al 4-lea in cadrul competitiei.

Cursanti participanti la concurs: Mirela Nita, Ana Constantin, Negrea Georgiana Diana, Adina Paparoiu, Elena Florea, Laura Anton, Mirela Caracoti, Mircea Neagu, Irina Soficiuc, Luminita Fantana, Laura En FleurDoina Magheru.

Felicitari tuturor participantilor si mii de multumiri trainerilor Natasha Maxim si Anne Marie Popa de la Cursul Decorator Floral pentru indrumarea oferita pe tot parcursul acestei frumoase calatorii!


Mai multe detalii despre Cursul de Decorator Floral aici:Cursantii-Atelierele-ILBAH-la-Concursul-National-de-Aranjamente-Florale-12