Pe parcursul celor 2 luni de filmari, cursantii de la Frizer Coafor Manichiurist Pedichiurist au fost prezenti in culisele emisiunii Next Star, difuzata de Antena 1, pentru a realiza coafuri de vedete micutilor participanti.


Devenita cea mai longeviva emisiune de copii, show-ul si-a schimbat componenta juriului din acest sezon, printre vedele insarcinate cu selectia urmatoarelor STARURI ale Romaniei numarandu-se Dorian Popa, Pepe si Lidia Bubble. Emisiunea este prezentata de Dan Negru, avandu-l alaturi pe Serban Copot, in calitate de co-prezentator.

Cel de-al noualea sezon Next Star a reprezentat pentru cursantii Atelierele ILBAH ocazia perfecta de a pune in practica noile tehnici invatate. De la traditionalele bucle si pana la cocuri sau impletituri in tendinte, talentatii nostri cursanti au facut fata cu brio tuturor provocarilor!

atelierele-ilbah-next-star-antena-1-curs-frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist-1

Micutele vedete au intrat pline de incredere pe scena, cu coafuri perfecte, pregatiti sa-si demonstreze aptitudinile in fata juratilor si a sutelor de spectatori.

Cursanti Atelierele ILBAH participanti la Next Star: Toma Rozica, Alina Boros, Grecea Liliana, Trofin Alina, Serban Alina, Denisa Nita, Fricosu Alina, Mutu Florentina, Dumitrascu Nadia, Serban Florina, Craciun Alexandra Daniela, Amarandei Ana Maria, Pungan Camelia.

Felicitari tuturor pentru munca depusa si multumim trainerului Costel Vilcu pentru implicare!

 

Mai multe detalii despre Cursul Frizer Coafor Manichiurist Pedichiurist (4 in 1), aici: Curs Frizer-Coafor-Manichiurist-Pedichiurist