Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Cursantii Atelierele ILBAH, la cea de-a patra editie consecutiva in culisele emisiunii Next Star!

Pe parcursul celor 2 luni de filmari, cursantii de la Frizer Coafor Manichiurist Pedichiurist au fost prezenti in culisele emisiunii Next Star, difuzata de Antena 1, pentru a realiza coafuri de vedete micutilor participanti.


Devenita cea mai longeviva emisiune de copii, show-ul si-a schimbat componenta juriului din acest sezon, printre vedele insarcinate cu selectia urmatoarelor STARURI ale Romaniei numarandu-se Dorian Popa, Pepe si Lidia Bubble. Emisiunea este prezentata de Dan Negru, avandu-l alaturi pe Serban Copot, in calitate de co-prezentator.

Cel de-al noualea sezon Next Star a reprezentat pentru cursantii Atelierele ILBAH ocazia perfecta de a pune in practica noile tehnici invatate. De la traditionalele bucle si pana la cocuri sau impletituri in tendinte, talentatii nostri cursanti au facut fata cu brio tuturor provocarilor!

atelierele-ilbah-next-star-antena-1-curs-frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist-1

Micutele vedete au intrat pline de incredere pe scena, cu coafuri perfecte, pregatiti sa-si demonstreze aptitudinile in fata juratilor si a sutelor de spectatori.

Cursanti Atelierele ILBAH participanti la Next Star: Toma Rozica, Alina Boros, Grecea Liliana, Trofin Alina, Serban Alina, Denisa Nita, Fricosu Alina, Mutu Florentina, Dumitrascu Nadia, Serban Florina, Craciun Alexandra Daniela, Amarandei Ana Maria, Pungan Camelia.

Felicitari tuturor pentru munca depusa si multumim trainerului Costel Vilcu pentru implicare!

 

Mai multe detalii despre Cursul Frizer Coafor Manichiurist Pedichiurist (4 in 1), aici: Curs Frizer-Coafor-Manichiurist-Pedichiurist

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.