Am acceptat provocarea celor de la Alist Magazine de a aparea in numarul de Primavara, editia a 10-a, a revistei, cu o serie de ilustratii, conturate de talentatii nostri studenti: Bianca Greaca, Ioana Iancu si Ada Goiu.


Alist Magazine este unul dintre proiectele de suflet ale Andreei Esca, fondator si publisher. De la concept la articole, grafica, editoriale, intreaga revista este gandita pana la cel mai mic detaliu, pentru a bucura si uimi cititorii din online si print cu unicitate sa. Structurata pe 6 categorii, revista cuprinde sectiuni de travel, beauty, fashion, interviews, friday to do list si keeping up with alist. Fiecarei sectiune ii este atribuita o zi a spatamanii si un „#” :

  • Luni #shapeforescape
  • Marti #beautytuesday
  • Miercuri #fashionablewednesday
  • Joi #thursdayinterviews
  • Vineri #fridayfever
  • Weekend # keepingupwithalist

Fiecare rubrica a fost conceputa si gandita de cei 3 cursanti, care au adaptat continutul si esenta fiecarei rubrici in parte, printr-o ilustratie reprezentativa.


Bianca Greaca – Curs Design Interior Baza si Avansati


Bianca este un cursant foarte talentat care a acceptat cu entuziasm  provocarea de a aparea in revista cu lucrarile ei. Este o fire creativa si dornica de a colora lumea prin arta. A terminat cursul de Design Interior Baza iar in prezent urmeaza cursul de Design Interior Avansati. Printre temele abordate in cadrul cursului, se numara programe ca autocad si photoshop, mai mult de atat invata despre armonia de culori si felul in care acestea interactioneaza intre ele, precum si proprietatile si modul in care acestea se pot combina. Cele doua ilustratii concepute de Bianca, sunt pentru sectiunile de Joi #thursdayinterviews si Vineri #fridayfever.

cursantii-atelierele-ilbah-in-paginile-revistei-alist-4


Ioana Iancu – Curs Photoshop


Ioana este o persoana plina de imaginatie, care se manifesta prin arta. In momentul de fata activeaza in domeniul Graphic Design. dar este si content creator. A facut mai multe cursuri pana si-a descoperit pasiunea, si anume, tot ce tine de grafica si editare de continut. In cadrul cursului de Photoshop a invatat: efecte si imagini, editari imagini, aplicarea filtrelor, aplicarea efectelor pentru layere, culori (scurta teorie a culorilor, swatch colors, gradient colors), brush-uri si pattern-uri. Ioana a pus in practica ce a invatat, prin cele doua ilustratii ale rubricilor Marti #beautytuesday si Weekend # keepingupwithalist.

cursantii-atelierele-ilbah-in-paginile-revistei-alist-5


Ada Goiu – Curs Design Interior Baza


Ada este studenta in cadrul Universitatii de Arte Bucuresti la sectia Design de produs. Pasiunea pentru arta si frumos o indeamna mereu sa isi duca cunostintele la un alt nivel si, de aceea, a ales cursul de Design Interior, marca Atelierele ILBAH. Pentru ea arta reprezinta o modalitate de a se exprima si a comunica cu persoanele din jur. Pentru acest numar al revistei Ada a conturat ilustratiile pentru sectiunile Luni #shapeforescape si Miercuri #fashionablewednesday

cursantii-atelierele-ilbah-in-paginile-revistei-alist-6


 

Te asteptam si pe tine la cursurile marca Atelierele ILBAH