Cand talentul si ambitia se transforma in creativitate.


Studentii Atelierele ILBAH, din cadrul cursurilor de Machiaj profesional si Coafor Stilist, au luat parte la unul dintre cele mai mari evenimente realizate de organizatia internationala non-guvernamentala, Interact Cismigiu, pentru al doilea an consecutiv.

Evenimentul intitulat “What is the new consciousness?”, reprezinta un fashion-show, devenit traditie si se afla deja la cea de-a patra editie. Acesta a avut loc pe data de 21 Februarie, intr-un spatiu privat, dedicat designului contemporan, Materia Repositorium.


 

interact-cismigiu-coafor-stilist-sfw3


Cursantii aflati in practica, au realizat, alaturi de trainerii Atelierele ILBAH, unele dintre cele mai spectaculoase machiaje si coafuri, ce au reusit sa completeze si sa scoata in evidenta, atat trasaturile modelelor cat si vestimentatia, bucurand astfel publicul prezent prin creativitatea expusa. Participantii show-ului, au putut admira tinute vibrante, pline de personalitate, prin care tinerii artisti au incercat sa transmita o parte din personalitatea si conceptia lor, privind lumea designului vestimentar.

Nu este pentru prima oara cand Atelierele ILBAH sustin tinerii creativi, in a-si exprima viziunile si prezenta proiectele la diverse evenimente de specialitate, unde acestea pot fi cu adevarat apreciate de specialistii din domeniu si pasionatii de frumos. Aceasta practica, face parte din ideologia si principiile pe care echipa ILBAH s-a bazat dintotdeauna, incercand in acest mod sa aduca cursantii mai aproape de a-si atinge obiectivele pe plan profesional.

Pe langa prezenta la evenimentul caritabil, studentii cursurilor de Coafor Stilist se pot lauda si cu experienta recent avuta pe platourile de filmare la unul dintre cele mai mari trusturi din Romania, mai exact pentru televiziunea Antena 1. Viitorii specialisti prezenti, au pus in aplicare toate informatiile dobandite pe perioada orelor de practica incerand sa impresioneze prin tehnicile si talentul lor. Modelele s-au aflat pe cele mai bune maini si desi studentii au fost plini de emotii, rezultatele au fost unele spectaculoase, pe masura creativitatii lor.


interact-cismigiu-coafor-stilist-sfw1


Photos by Remus Nicolaescu