Diana Dumitrescu este o veche prietena Atelierele ILBAH. De curand, a decis sa urmeze la noi cursul de Decorator Floral, sectiunea hobby. Daca i-a placut sau nu, precum si alte impresii aflam chiar de la ea.

Diana, ce te-a determinat sa urmezi un curs de Decorator Floral?

Am o pasiune de cand eram copil, si anume imi place sa aranjez mesele festive. De curand, un prieten mi-a cerut ajutorul cu imbunatatirea designului restaurantului sau. Cu aceasta ocazie, m-am gandit sa fac un curs de Decorator Floral, ca sa invat sa fac buchete de flori cu care sa intregesc decorul meselor.

Diana-Dumitrescu-Atelierele-ILBAH-img-5

Crezi ca parcurgerea acestui curs iti poate imbogati viata?

Deja mi-a imbogatit viata. Am descoperit placerea de a lucra cu florile taiate si am descoperit ca poti da frau liber imaginatiei, ca nu exista constrageri, ca nu ai reguli pe care trebuie sa le respecti atat de strict incat sa incorseteze placerea de a lucra cu florile, si mai stii? E foarte tare sa te duci acasa si sa vezi ca nu-ti mai mor florile in vaza dupa doua zile. Cu adevarat mi-a imbogatit viata pentru ca deja am facut primele mele buchete de flori.

Ce ti-a placut cel mai mult la curs, la Atelierele ILBAH?

Atmosfera. E o atmosfera relaxata si asta este foarte important. Mi-a placut sistemul de predare si faptul ca nu ai cum sa ramai cu lucruri neintelese pentru ca dispui de toata atentia de care ai nevoie ca sa acumulezi cunostinte.

Daca ar fi sa rezumi in cateva cuvinte, cum ai descrie experienta ta la curs?

Cursul este scurt, la obiect si mi-a oferit posibilitatea sa invat cat imi trebuie mie pentru ce vreau eu si asta e foarte tare. A fost exact ceea ce eu aveam nevoie.

Ai mai repeta experienta de a urma un curs, vizand poate un alt domeniu?

Mie mi-a placut mult recenta experienta, iar asta m-a facut sa vreau sa o repet, intr-adevar. Mai am doua cursuri in minte. Vreau sa mai fac cursul de Decorator Floral si de Design interior.

A fost pandemia un imbold in alegerea cursului, sau ai simtit nevoia sa te exteriorizezi altfel dupa toata aceasta perioada agitata pentru toata lumea?

Nu neaparat. A fost un instinct pe care l-am urmat, am decis sa fac cursul din pasiune. Si e bine ca voi aveti varianta de hobby care presupune un curs foarte bine structurat pe care il poti urma intr-o perioada relativ scurta.

Astfel, iti poti da seama daca iti place sau nu, daca vrei sa mergi mai departe si sa aprofundezi, sau nu.

Te-ai gandit sa-ti structurezi un business?

Inca nu, dar cursul cu siguranta ca ma v-a ajuta daca ma hotarasc sa fac ceva mai mult.

Diana-Dumitrescu-Atelierele-ILBAH-img-2

Ai recomanda Atelierele ILBAH?

Da, cu toata inima! Sunteti complecsi si oferiti profesionalism. Cu ajutorul vostru mi-am bifat o dorinta si o noua “da-i sansei o sansa”.