Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Cursantii Atelierele ILBAH: Stralucire pe scena Bucharest Fashion Week

Concursul “Young Designer Atelierele ILBAH on stage”, organizat in parteneriat cu Fashion TV, s-a finalizat cu succes chiar de 1 decembrie, Ziua Romaniei, cand cei trei designeri castigatori si-au prezentat prima colectie pe scena Bucharest Fashion Week!

Bucharest Fashion Week a reprezentat pentru noi, Atelierele ILBAH mai mult decat un eveniment de mare amploare din industria modei, a fost sansa de a vedea materializata munca depusa, a cursantilor si in special a trainerului cursului de Design Vestimentar, Mirela Diaconu.

In cadrul concursului organizat de Atelierele ILBAH au fost desemnati 3 castigatori: Nicoleta Obis, Denisa Pricop si Alexandra Lazar, care au avut ocazia de a debuta in domeniul modei cu prima colectie chiar pe scena Bucharest Fashion Week.

Cei trei designeri au avut la dispozitie fix trei luni pentru realizarea colectiei formate din cate 5 tinute vestimentare, lucru care nu a fost chiar usor! De apreciat sunt insa perseverenta, ambitia si dorinta de a se impune in domeniul designului de moda cu un concept unic, plin de dinamism si culoare.

Prezentarea dedicata designerilor Atelierele ILBAH a debutat cu creatiile Nicoletei Obis, care s-au potrivit perfect contextului Zilei Nationale a Romaniei. Colectia semnata de ea, “Marmur”, se bazeaza pe traditionalismul popular maramuresan transpus in varianta sa moderna si exprima emotia si atmosfera de sarbatoare din Maramures.

Au urmat apoi creatiile designerului Denisa Pricop, din cadrul colectiei “Passion by D”, care imbina elemente ornamentale rusesti cu texturi transparente, care subliniaza liniile frumoase ale corpului feminin. Tinutele se adreseaza femeilor elegante, care vor sa se simta speciale si fericite!

Prezentarea s-a terminat pe o nota dinamica si puternica, prin creatiile designerului Alexandra Lazar, cuprinse in colectia “Glamorous Balance”, care a surprins printr-un amestec de duritate, putere, rafinament, feminitate si simplitate.

Bucharest Fashion Week a reprezentat pentru cei trei designeri ocazia perfecta de lansare a unor colectii unice, cu o viziune bazata pe propria experienta si pasiune. Aprecierile nu s-au lasat asteptate, iar de acum pasul cel mai important inspre o cariera in fashion design s-a realizat!

Noi le uram mult succes in cariera si le amintim ca suntem alaturi de ele in continuare!

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.