Cand introduceti un curs de tunsoare pentru femei?

 intrebarea pe care am primit-o cel mai des de la oamenii din industria beauty


Beauty este unul dintre cele 3 mari domenii, alaturi de Design si Business, in care Atelierele ILBAH pregateste profesionisti pentru piata din Romania, dar si pentru cea internationala. In cei 4 ani de activitate ne mandrim cu rezultatele absolventilor nostri in toate domeniile. De la stilisti care lucreaza in cele mai tari saloane ale lumii, la designeri de interior ce au amenajat unele dintre cele mai frumoase spatii si la antreprenori ce au reusit sa creasca branduri inedite si sa creeze nise noi in industrie.

Unul dintre lucrurile care ne fac o mare placere este sa cunoastem mereu oameni noi. Ne place sa auzim povestile lor si sa le aflam parerea despre scoala noastra. Primim orice sfat cu mintea deschisa si incercam sa punem in practica ideile frumoase.

De la primele cursuri din domeniul Beauty am fost intrebati cand vom organiza si un curs special de tunsoare pentru femei. Intrebarile veneau, in mare parte, de la oameni din domeniu: hairstylisti consacrati, manageri de saloane de infrumusetare, antreprenori din industrie. Cu totii recunosteau nevoia in piata a unui cadru de instruire profesinist pentru specialisti in tunsoare.

Astfel a luat nastere cursul de Tunsoare – Initiere si Masterclass in Tunsori

 

2 module – 2 niveluri de pregatire

Cursul este structurat astfel incat sa acopere nevoile de instruire a tuturor celor interesati:

Modul de baza in tunsoare – daca esti la inceput de drum – durata 2 luni

Masterclass in tunsoare – daca ai deja pregatire in domeniu – durata 1 luna

Cele 2 module pot fi parcurse impreuna, dar si separat, in functie de nivelul de pregatire. Avantajul de a urma ambele module, chiar daca aveti deja experienta, este acela ca veti descoperi o abordare noua, predata de un trainer experimentat, care va poate deschide noi perspective asupra meseriei (sau hobby-ului) pe care o practicati.

Materialele si consumabilele sunt puse la dispozitie GRATUIT de scoala noastra si, asa cum v-am obisnuit deja, sunt de cea mai buna calitate.

Astfel, chiar daca va aflati la inceput de drum si va doriti sa pasiti cu dreptul in noua cariera de hairstilist sau aveti deja experienta si vreti sa descoperiti tehnici si tendinte noi tunsoare, acest curs este pentru voi. De retinut este faptul dupa absolvirea cursului veti primi un certificat (diploma) recunoscut de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii, astfel incat sa incepeti sa profesati imediat atat in tara, cat si in strainatate.

Trainerul

Poate cel mai important aspect atunci cand vine vorba despre asimilarea unor cunostinte este cel care le transmite – trainerul. Un formator cu experienta poate face diferenta. Iar noi il avem pe cel mai bun – Laurentiu Baban!

Laurentiu are o experienta de 10 ani in hairstyling si peste 6 ani in formarea noilor talente in domeniu. Este absolvent al celebrei scoli romanesti Hed Academy, unde a fost printre cei mai apreciati studenti, cu rezultate remarcabile. Fiind un perfectionist, Laurentiu, impreuna cu echipa Atelierele ILBAH, a conceput acest curs intr-o maniera profesionista, scopul fiind acela de a pregati cei mai buni hairdresseri, gata sa isi ocupe locurile in saloanele de top din Romania si de peste hotare.

Citeste mai multe despre noul curs de Tunsoare – Initiere si Masterclass in Tunsori AICI.