In ultima perioada, cu totii am simtit nevoie acuta de a ne redefini viitorul pe plan profesional. Orice schimbare reprezinta un risc, iar business plan-urile ne indica exact directia, in care putem sa ne indreptam pentru a avea succes. Actrita Diana Dumitrescu si Directorul General Atelierele ILBAH Vlad Iliescu au discutat in cadrul emisiunii Ego Life cu Dana Savuica, despre pasiunile lor, care le-au asigurat succesul pe plan profesional.

Diana Dumitrescu este actrita de foarte multi ani, insa de curand si-a descoperit pasiunea pentru flori. Florile sunt terapie pentru suflet, astfel ca urmatorul pas a fost sa urmeze un curs de specializare la Atelierele ILBAH. Cursul i-a dat increderea, de care avea nevoie pentru a realiza si primul ei proiect ca decorator floral. Aprecierile au aparut numaidecat, iar astazi ne spune ca isi gaseste fericirea in lucrurile mici, cu precadere in flori! Lucreaza cu pasiune si din pasiune si, in mod natural, a inceput sa prinda contur ideea unui business promitator.

Noi suntem tare mandri de Diana si o felicitam pentru cat de frumos vorbeste despre pasiunea ei si pentru ca ne-a ales sa-i fim alaturi pe acest nou drum.

Vlad Iliescu este directorul general Atelierele ILBAH. De 10 ani implineste pasiuni, din pasiunea sa de a ajuta, de a fi partas la evolutia frumoasa pe plan profesional a oamenilor. Experienta in domeniu l-a invatat, care sunt nevoile oamenilor, astfel ca stie exact ce sa le ofere.

Pasiunea oamenilor este motorul unui nou proiect, unui nou business, la care se adauga foarte multa munca si rabdare. Pentru Vlad, un inceput de drum, intr-un domeniu nou inseamna asumarea unor riscuri mici. Cu fiecare ocazie indeamna toti iubitorii de antreprenoriat sa merga din aproape in aproape, cu pasi mici, dar siguri si sa aiba o directie, care sa ii aduca cat mai aproape de succes.

Atelierele ILBAH este o initiativa educationala, care aduce laolalta oameni cu aceleasi pasiuni, care impreuna si invatand unii de la altii, si de la cei mai buni traineri Atelierele ILBAH, reusesc sa obtina confortul profesional pe care si-l doresc.

Educatia ne ajuta sa fim mai aproape de visurile noastre, astfel ca, Atelierele ILBAH, impreuna cu Dana Savuica implineste o nevoie primordiala: nevoia de a detine tool-urile necesare pentru obtinerea succesului la scara inalta: Etiquette Finishing SchoolCurs de Eticheta si Bune Maniere, care ne invata cum sa ne comportam in societate in functie de business-ul pe care il detinem, de domeniul in care activam.

Va invitam sa urmariti emisiunea si sa aflati mai multe despre ce inseamna antreprenoriatul in zilele noastre si despre cat de importanta este educatia noastra pe plan profesional!

Multumim Dana Savuica pentru invitatia la emisiune, iar pe voi, pe toti cei care aveti o pasiune de implinit va asteptam la cursurile Atelierele ILBAH!